Mirela Vaida, anunț în lacrimi la Acces Direct. Prezentatoarea a spus tot adevărul atacului de vineri

Mirela Vaida, anunț în lacrimi la Acces Direct. Prezentatoarea a spus tot adevărul atacului de vineri
Mirela Vaida, anunț în lacrimi la Acces Direct după atacul de vineri

Mirela Vaida a revenit astăzi în emisiunea ”Acces Direct”, după incidentele care au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul show-ului de la Antena 1, când o femeie a intrat dezbrăcată și s-a năpustit asupra realizatoarei TV cu un bolovan. Prezentatoarea a revenit cu amănunte despre atacul care a avut-o victimă.

Mirela Vaida, anunț la Acces Direct. Detalii despre atacul de vineri

”Vreau să le spun celor de acasă că le multumesc pentru cuvintele de încurajare. Am colegul aici, să mă ajute, el e Adi Velea. Avem cazuri sociale astăzi, multe lucruri pe care le tratăm de fel în emisiune. Iată că un eveniment pe care nu l-am putut anticipa ne face ca azi să gândim totul altfel. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă că sunt aici, lângă dvs, și că am ajuns vineri acasă, lângă copiii mei.

Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întamplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun ca eu și echipa noastră am luat o femeie, bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.

Am și eu familie și este păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau anumite subiecte care nu vă plac. Noi suntem doar cei care vă prezintă subiecte aduse de alții în redacție. Nu suntem Dumnezei, suntem oameni ca voi, dar ne înjurați și ne doriți moartea copiilor noștri. E dorința dvs, faceti ce vreți în mediul online, dar când sunt atacată și viața copiilor mei e în pericol, nu pot să tac, trebuie să mă apăr. Am 3 copii de crescut”, a mărturisit Mirela Vaida la începutul emisiunii de azi, luni, 22 martie 2021.

„Cine suntem noi să ne judecăm, să ne omorâm pe stradă, să nu mai avem pic de empatie? Am milă de această femeie, e bolnavă, dar daca intră peste voi și vă treziți cu ceva în cap? Tot făcătură este? Nici atunci nu credeți că sunt astfel de oameni printre noi? De ce ea, un pericol social, e în libertate? Ea și mulți oameni.

Platoul nostru are ieșire în acea parcare, sunt 5 metri. Femeia aceea nu cred că putea, singură, să știe că noi, angajații, avem o intrare a noastră, separată de cea oficială. De unde a știut ea să vina atunci acolo, fix la ora în care începeam. Dacă cineva a trimis-o aici, la pont? Noi venim aici să ne facem meseria și trebuie să plătim cu viața pentru asta?”, a continuat ea.

Femeia și-a premeditat gestul

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida când era în direct și-a premeditat gestul. Aceasta a fost surprinsă la ușa din spatele clădirii când își planifica atacul. Într-un final, a reușit să intre în studio și atacat-o pe moderatoare cu o cărămidă. La intrare își mai lăsase o plasă neagră în care mai avea alți trei bolovani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI