16 sept. 2021 | 18:45

Florin Salam, probleme grave de sănătate. Dan Bursuc confirmă: „Nu este bine deloc!” EXCLUSIV

Monden
Florin Salam, probleme grave de sănătate.  Dan Bursuc confirmă:
Manelistul nu este deloc într-o stare bună

Florin Salam se află în stare gravă. Informația a fost confirmată de către un apropiat de-al lui.

Ce se întâmplă cu Florin Salam

Regele manelelor, așa cum este supranumit, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Dan Bursuc a vorbit despre starea manelistului, spunând că „nu este bine deloc”.

Momentan, nu se știe ce a pățit sau unde se află momentan, însă singurul lucru care se cunoaște este că Florin Salam nu se simte deloc bine.

”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, ne-a mărturisit impresarul Dan Bursuc, în exclusivitate pentru impact.ro.

Informația vine după ce Petrică Cercel a murit astăzi, 16 septembrie

Informația vine după ce astăzi, vestea că Petrică Cercel a murit din cauza covid-19 a luat prin surprindere întreaga lume artistică.  Mai mulți maneliști au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndurerate.

Cei doi băieți ai artistului nu au făcut nicio declarație momentan. Soția artistului este încremenită de durere, mai ales că se aștepta ca acesta să se întoarcă acasă cât de curând.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel.

„Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu.

Florin Salam, aproape orb

La doar puțin peste 40 de ani, Florin Salam este aproape orb. El a avut o viață extrem de agitată și a neglijat indicațiile medicului oftalmolog, care i-a recomandat să poarte în permanență ochelari.

Lipsa de somn și oboseala acumulată și-au pus amprenta pe sănătatea lui. În live-urile pe care le făcea pe rețelele sociale, manelistul nu putea să citească mesajele fanilor și ruga întotdeauna pe altcineva să le rostească cu voce tare.

Fără ochelari, artistul nu vede absolut nimic și nu poate distinge nici măcar cifrele de pe telefon.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro