Florin Salam a pățit-o grav. După moartea fratelui, manelistul are acum probleme grave de sănătate

Florin Salam a pățit-o grav. După moartea fratelui, manelistul are acum probleme grave de sănătate
Ce probleme de sănătate are Florin Salam? 

Momentele grele sunt departe de a se termina pentru Florin Salam. După moartea fratelui, acum își face griji pentru starea sa de sănătate. Problemele au început să se resimtă odată cu vârsta. Viața dezordonată de până acum i-a cauzat acest lucru. Un apropiat a dezvăluit totul!

Ce probleme de sănătate are Florin Salam?

Regele manelelor e aproape orb, conform wowbiz.ro. Cunoscutul artist nu mai vede să citească. La 41 de ani, problemele de sănătate au început să se resimtă. Solistul a avut o viață extrem de agitată până acum. Mereu în tensiuni din cauza anturajelor în care cânta, mereu trecând peste orele de somn, fără un program normal și obișnuit deja cu o alimentație neechlibrată, Florin Salam resimte acum oboseala și stresul acumulat. Stilul dezordonat al vieții sale dintr-un mediul dificil și cu evenimente interminabile se arată la vârsta la care a ajuns. Puțini știau că solistul are probleme mari cu vederea, atât de mari încât nici nu poate să distingă cifrele de pe telefon fără ochelari. Manelistul poartă ochelari cu dioptrii mari pentru a vedea la un metru. Un amic de-al vedetei a mărturisit că bărbatul e aproape orb și că nu mai distinge detaliile, iat totul a plecat de la oboseală, nopți nedormite și cântările până dimineață în fum de țigară.

”Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile”
Un apropiat al lui Florin Salam (Sursa: wowbiz.ro)

Florin Salam poartă ochelari cu dioptrii mari. Artistul nu mai distinge detaliile și nu vede nici cifrele de pe telefon
Florin Salam poartă ochelari cu dioptrii mari. Artistul nu mai distinge detaliile și nu vede nici cifrele de pe telefon

„Multă dragoste și înțelegere!”

Cu toate astea, vedeta se bucură să îi ureze bun venit noului membru al familiei, nepotului său din partea fiului din mariajul cu regretata Fănica. Dani Stoian se iubește cu Mihaela de aproximativ doi ani, iar în curând urmează ca cei doi să devină părinți.

„Sa ți trăiască fratele meu sa fie sănătoase te pup si te iubesc ❤️❤️❤️❤️😘😘🙏🏼🙏🏼/ Sa fiți sănătoși ❤️/ Sa FITI sanatosi sa va traiasca ce va vine pe drum/ Sa fiti fericiti cu multa dragoste si intelegere!/ Sa va trăiască ce vine pe drum sa fiți sănătoși și Fericiți !!! 😘❤️🙏/ Dani Stoian LOVE YOU ❤️ și ți-e ce îți vine pe drum 😍 ”, au fost doar câteva dintre mesajele cunoscuților la postarea lui Dani în care îi anunța pe toți că va fi tată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI