16 sept. 2021 | 18:21

Cum arată soția lui Petrică Cercel. Ana a rămas singură și își plânge acum amarul

Monden
Cum arată soția lui Petrică Cercel. Ana a rămas singură și își plânge acum amarul
El a murit din cauza covid-19, după mai multe zile în care a fost intubat

Vestea că Petrică Cercel a murit a venit ca un șoc pentru familie și apropiați, dar și pentru fanii cântărețului.

El a lăsat în urmă doi băieți și o soție, pe Ana, cea despre care spunea, nu de mult, că o iubește nespus.

Soția lui Petrică Cercel, devastată de moartea artistului

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu covid-19. El a stat intubat mai mult timp, dar în cele din urmă, organismul lui a cedat astăzi, la orele amiezii. Florin și Ionuț, cei doi fii ai manelistului nu își pot reveni din șoc. La fel și Ana, soția lui, care este distrusă de durere.

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei.

Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți (…) E o femeie care nu e geloasă pe bărbatul ei. Mă iubește suficient.

Să nu exagereze cu gelozia că după o dăm în dramatisme și nu e bine. O femeie așa trebuie să fie. Să ai grijă de bărbatul tău, să nu ți-l fure o frumoasă, o șchioapă. Nu mai contează.”, spunea Petrică Cercel despre familia lui.

Val de reacții după ce manelistul a decedat

Presa a scris în urmă cu câteva zile că Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Familia lui se ruga pentru el în fiecare zi, iar colegii de breaslă și fanii au sperat că își va reveni și va reuși să învingă virusul care face ravagii în toată lumea.

Mulți maneliști și-au arătat regretul față de tragicul eveniment care a îndurerat familia lui Petrică Cercel.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel.

„Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu.

Cei doi băieți ai manlistului nu au făcut până acum declarații despre decesul cântărețului. Ionuț Cercel, fiul cântărețului, a vorbit anterior despre starea tatălui său.

Ce spunea Ionuț Cercel despre tatăl lui

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine.

E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul.

Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine”, a scris el.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro