Cum arată soția lui Petrică Cercel. Ana a rămas singură și își plânge acum amarul

Cum arată soția lui Petrică Cercel. Ana a rămas singură și își plânge acum amarul
El a murit din cauza covid-19, după mai multe zile în care a fost intubat

Vestea că Petrică Cercel a murit a venit ca un șoc pentru familie și apropiați, dar și pentru fanii cântărețului.

El a lăsat în urmă doi băieți și o soție, pe Ana, cea despre care spunea, nu de mult, că o iubește nespus.

Soția lui Petrică Cercel, devastată de moartea artistului

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu covid-19. El a stat intubat mai mult timp, dar în cele din urmă, organismul lui a cedat astăzi, la orele amiezii. Florin și Ionuț, cei doi fii ai manelistului nu își pot reveni din șoc. La fel și Ana, soția lui, care este distrusă de durere.

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei.

Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți (…) E o femeie care nu e geloasă pe bărbatul ei. Mă iubește suficient.

Să nu exagereze cu gelozia că după o dăm în dramatisme și nu e bine. O femeie așa trebuie să fie. Să ai grijă de bărbatul tău, să nu ți-l fure o frumoasă, o șchioapă. Nu mai contează.”, spunea Petrică Cercel despre familia lui.

Val de reacții după ce manelistul a decedat

Presa a scris în urmă cu câteva zile că Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Familia lui se ruga pentru el în fiecare zi, iar colegii de breaslă și fanii au sperat că își va reveni și va reuși să învingă virusul care face ravagii în toată lumea.

Mulți maneliști și-au arătat regretul față de tragicul eveniment care a îndurerat familia lui Petrică Cercel.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel.

„Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu.

Cei doi băieți ai manlistului nu au făcut până acum declarații despre decesul cântărețului. Ionuț Cercel, fiul cântărețului, a vorbit anterior despre starea tatălui său.

Ce spunea Ionuț Cercel despre tatăl lui

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine.

E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul.

Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine”, a scris el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI