Florin Călinescu s-a dat de gol. Ce jurat are cel mai mare salariu la Românii au Talent

Florin Călinescu s-a dat de gol. Ce jurat are cel mai mare salariu la Românii au Talent
Florin Călinescu s-a dat de gol.

Cine este juratul care are cel mai mare salariu la Românii au Talent. Secretul a fost dezvăluit. Ce a declarat actorul Florin Călinescu despre onorariul său și cum l-a descoperit pe Cătălin Măruță și l-a adus la PRO TV, acum foarte mulți ani.

Florin Călinescu s-a dat de gol

Florin Călinescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Faimosul actor ocupă unul dintre cele patru scaune de jurat de la Românii au Talent de câteva sezoane încoace și face o treabă excelentă. Deși este ocupat să jurizeze cele mai bune și talentate momente în cadrul celui mai urmărit talent-show de la PRO TV, actorul este de mulți ani vedeta postului din Pache Protopopescu.

Mai mult de atât, se pare că maestrul Călinescu este cel care i-a adus pe Mihaela Rădulescu, Cătălin Măruță și Andi Moisescu la PRO TV, convingându-l pe fostul șef al trustului, Adrian Sârbu, să îi angajeze. Întrebat cine are cel mai mare salariu dintre cei patru jurați de la Românii au Talent, răspunsul său te va uimi:

„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat. Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, a spus Florin Călinescu, conform impact.ro.

Alexandra Dinu, cel mai bine plătit jurat de la Românii au Talent

Juratul de la Românii au Talent a mărturisit că a fost rugat de soțul Andrei să îl testeze, în urmă cu mulți ani:

„Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa….mă ruga să vin să îl văd. «Domnule Călinescu, este o onoare să vă aud…dacă aveți timp să veniți să mă vedeți»…Păi bine mă, unde să te văd? M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate, m-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd”, a mai completat faimosul actor.

Nu știm câți bani ar câștiga Cătălin Măruță sau Andreea Esca, însă, acum câteva săptămâni, au circulat zvonuri cum că salariile vedetelor de la Românii au Talent ar avea multe zerouri în coadă. Alexandra Dinu, fosta soție, ar fi cel mai bine plătit jurat de la ROmânii au Talent, cu un salariun de 60.000 de euro, urmată de onorariul lui Florin Călinescu, care ar fi în jur de 50.000 de euro.

Smiley și Pavel Bartoș ar primi aproximativ 10.000 de euro, în timp ce contractul Andrei ar fi fost negociat chiar de către soțul ei cu șefii trustului, frumoasa artistă câștigând în jur de 12.000 de euro pentru faptul că jurizează momentele la Românii au Talent.

Urmăriți Playtech.ro și pe