Andra și Alexandra Dinu, emoționate profund la Românii au talent. Povestea acestui concurent e ireală VIDEO

Andra și Alexandra Dinu, emoționate profund la Românii au talent. Povestea acestui concurent e ireală VIDEO
Andra și Alexandra Dinu, emoționate profund la Românii au talent

Jurații de la Românii au Talent au rămas cu ochii in lacrimi dupa ce au auzit povestea lui Dan Ungureanu. Bărbatul de 24 de ani trăiește o poveste de dragoste neîmpărtășită și a făcut cel mai frumos gest pentru femeia care i-a furat inima. Andra și Alexandra Dinu, în lacrimi după ce l-au ascultat.

Andra și Alexandra Dinu, emoționate profund la Românii au talent

Dan Ungureanu este genul acela de concurent la care te gândești mult timp după ce l-ai auzit cântând. Povestea lui impresionanta îți face pielea de gaină. Muncește de mic, îi place muzica și iubește profund o fată care nu-i răspunde la sentimente. Andra și Alexandra Dinu au fost profund impresionate de momentul artistic al bărbatului.

„Am emoții, e prima data cand cant cu vocea. Nu am mai cântat decât unei singure persoane si e vorba de persoana pentru care am venit aici. Mă gândesc la ea în fiecare zi. Totul pentru ea…”, a declarat concurentul înainte sa urce pe scena de la Românii au Talent.

E ambițios, harnic și nu se dă în lături de la efort. La numai 24 de ani, Dan Ungureanu este un exemplu pentru mii de tineri, dând dovadă de educație și disciplină, punând osul la treabă ori de cate ori este necesar. Tânărul artist cu suflet de poet crede în perseverență și trudă. A lucrat într-un magazin de haine, a vândut popcorn la cinema, a lucrat la negru, a spălat toalete și a lustruit podele, totul pentru a face un ban.

„Am 24 de ani și spal WC-uri, dau cu mopul, fac curatenie la o sala de fitness, mai aranjez ganterele pe suport cand e cazul. Nu pot sa zic ca e jobul vietii mele. Inainte de asta am lucrat la negru la un magazin de haine, scanam mii de produse pe zi. Apoi am lucrat la un cinema, vindeam de popcorn. Inainte de asta, am livrat mancare pe bicicleta. Sunt norocos ca am un job. Sunt perfectionist, in orice ai face trebuie sa incerci sa fii cel mai bun, chiar si daca speli podele. Nu stiu daca imi iese tot timpul, dar incerc.”, a declarat Dan Ungureanu la Românii au Talent.

Dan Ungureanu trăiește o dragoste neîmplinită

Ca orice bărbat îndrăgostit și romantic, Dan a venit la Românii au Talent special pentru a-i face o declarație originală de iubire fetei care i-a furat inima. S-au cunoscut pe Facebook și de atunci bucureșteanul nu-și poate lua gândul de la fata visurilor sale.

„Dan: Iubesc, ca orice om, și am venit să îi cânt unei fete. Iubirea este singurul motiv pentru care merită să trăim.

Florin Călinescu – Ea știe?

Dan: Știe că o iubesc, da.

Florin Călinescu: Vine la sala?

Dan: Nu, studiază în Iași, e din Suceava.

„Totul a inceput de la un comentariu pe Facebook. I-am dat mesaj, mi-a răspuns si de acolo am tot vorbit. Trebuia să ne întâlnim până în pandemie. Cred că și-a găsit pe altcineva dar, ei, o iubesc, ce pot să fac? Poate n-a rezonat foarte bine. Am încercat să ii fiu prieten după, dar n-am reusit. O iubesc foarte mult. Nu știe că vin aici. E o surpriză pentru ea. Sper să îi placă. O cheamă Andreea Camelia si este singurul colț de Rai pe care l-am simtit vreodata.”, a declarat Dan Ungureanu înainte să înceapă să cânte la Românii au Talent.

Andra și Alexandra Dinu, in lacrimi dupa ce au auzit povestea concurentului

Alexandra: Dincolo de cuvinte, se simt durerea, neputința si zbuciumul, toată această nesiguranta a ta. A fost un act de sinceritate, pe care sper sa-l aprecieze si ea.

Andi: As vrea sa te felicit pentru ceea ce tu esti, dar nici nu stii ca esti.

Andra: Stateam acum si ma gandeam cum o fi mai bine? Sa fii judecat aspru pentru ca te arati asa cum esti? Sau sa fii apreciat pentru ceea ce nu esti? M-a prins povestea ta, iti doresc sa iti fie bine, ori să ți se împlinească această dragoste ori să găsești alta dragoste care să îți împlinească sufletul. Poate nu a fost să fie ea, poate e altcineva.