22 feb. 2021 | 23:05

Florin Călinescu a plâns la Românii au Talent. Ce i-a spus un concurent de nu s-a mai putut abține VIDEO

Monden
Florin Călinescu a plâns la Românii au Talent. Ce i-a spus un concurent de nu s-a mai putut abține VIDEO
Florin Calinescu a plans la Romanii au Talent

Atunci când crezi că ai probleme și simți că lucrurile nu au nicio rezolvare citește rândurile de mai jos și vei vedea că viața este mult mai dură cu alții. Florin Călinescu a plâns la Românii au Talent. Ce i-a spus un concurent de nu s-a mai putut abține. Publicul s-a ridicat în picioare la numărul acestui concurent.

Florin Călinescu a plâns la Românii au Talent

Florin Călinescu nu s-a mai putut abține și a plâns când a auzit povestea emoționantă de viață a unui copil crescut pe străzile Timișoarei. Gim este un luptător, care a făcut de toate în viață. A fost la orfelinat, a crescut pe străzi, a muncit la negru, cu ziua, totul pentru a-și asigura hrana zilnică și niciodată nu și-a pierdut credința în Dumnezeu, despre care spune că este singurul care a avut mereu grijă de el.

„Un minut, două minute îți pot schimba viața, stii? Pe lângă faptul că am emoții față de public, față de cei de acasă, dar am emoții și față de mine. Mi-e frică de mine. Am crescut singur, de mic, prin case de copii, orfelinate și tot așa. La 12 ani am fugit și mă descurc. Sunt singur, sunt bine”, așa s-a prezentat Gim când a urcat pe scena de la Românii au talent.

Gim, copilul crescut pe străzi care a supraviețuit prin luptă: „Dumnezeu m-a ferit!”

Ai curaj să nu plângi? Gim este definiția supraviețuitorului. A fost plimbat prin orfelinate și case de copii de pe vremea când era doar un copil. Nu are familie, a crescut singur și spune că îi este bine așa, pentru că viața l-a învățat cum să fie puternic. Prima amintire pe care o are este de la 11 ani, când a început să plângă după fratele lui, după ce băiatul a fost adoptat și luat de lângă el.

„Prima mea amintire este când l-au înfiat pe fratimiu. Noi am ajuns amândoi, în același timp, la orfelinat și el a fost înfiat cînd am fost mici. Atunci s-au rupt legăturile și știam că nici el nu o sa vină să mă viziteze, nimeni nu vine acolo unde e rău, să se mai întoarcă încă o dată. Am stat la orfelinat până la vârsta de 12 ani, după care am plecat. Am stat trei ani de zile în stradă.

Pe străduțele din Timișoare noi avem niște țevi. Acolo am săpat frumos, dedesupt, am pus niște cartoane, pături, să nu se simtă umezeala. Și când mi-era foamea aia mare, făcea cumva Dumnezeu să primesc, fără să cer. Munceam la negru, n-aveam buletin, ca salahor, în contrucții, ajutam, făceam orice combinație, munceam cu ziua. M-a păzit Dumnezeu, nimeni altcineva.”, a declarat Gim la Românii au Talent.

Care este cel mai mare vis al lui Gim de la Românii au Talent

Întrebat de Andi Moisescu care este cel mai mare vis al său, Jim a spus că tot ce își dorește este ca oamenii care au resursele financiare posibile este să construiască, la rândul lor, orfelinate și căminuri pentru minori, pentru a le asigura copiilor străzilor un cămin, îngrijire și afecțiune.

„Faceți dumneavoastră o casă de copii, dacă aveți posibilitatea, și eu vă ajut. Educatorii sunt foarte importanți.”, i-a spus concurentul lui Andi Moisescu.

Gim nu a neglijat studiile, chiar dacă are numai 12 clase. Tânărul artist a făcut 8 ani de muzică și patru ani de actorie la un liceu din Timișoara. Cântă la trombon și tobe, iar muzica a fost singurul său refugiu. A venit la Românii au Talent pentru a i se oferi acea șansă care i-ar putea salva viața. Interpretarea sa i-a impresionat până la lacrimi pe jurați, în special pe Florin Călinescu.

„Mă gândeam la ce spuneai adineauri că vrei, la un moment, dat să-ți întemeiezi o familie și că vrei copii tăi să aibă bunici, pentru că tu nu ai avut bunici. Te deranjează dacă eu aș fi bunicul tău?”, i-a spus Florin Călinescu lui Gim, înainte de a apăsa golden buzzerul care-l trimite pe Gim direct în marea finală Românii au Talent.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro