Concurenta cu 100.000 de cristale Swarovski l-a lăsat mască pe Florin Călinescu: ‘Te văd și marțienii’

Concurenta cu 100.000 de cristale Swarovski l-a lăsat mască pe Florin Călinescu: ‘Te văd și marțienii’
O concurentă l-a lăsat cu gura căscată. 100.000 de cristale Swarovski

O concurentă a strălucit de-a dreptul pe scena de la „Românii au talent”, dar nu doar datorită talentului său. Aceasta a reușit să-l lase fără cuvinte pe Florin Călinescu, jurat care abia se putea uita la ea. Concurenta purta o ținută care avea 100.000 de cristale Swarovski. Mai mult decât atât, instrumentul la care a cântat era de asemenea acoperit în pietre și sclipici.

Concurenta care i-a amuțit pe jurați: Florin Călinescu a rămas fără cuvinte. Artista avea peste 100.000 de cristale Swarovski

”Toate femeile din viața mea m-au păcălit așa, au zis că e prima dată”, a zis Florin Călinescu atunci când concurenta a venit pe scenă cu vioara. În momentul în care artista și-a făcut apariția în fața a mii și mii de români s-a mirat extrem de tare de fanii emisiunii în fața cărora urma să performeze, susținând că e pentru prima dată când are parte de un astfel de public.

De asemenea, mai mulți concurenți au rămas cu gura câăcată la noua variantă în care se produce emisiunea, variantă la care s-a apelat din cauza contextului pandemic. Unul dintre ei a afirmat că este sigur că tehnologia a ajuns departe, fiind surprins de soluția găsită pentru ca show-ul de talente să aibă loc și în aceste vremuri tulburi în care apropierea e limitată, iar restricțiile sunt exigente. 

„Te văd și marțienii, eu nu pot să mă uit la tine, strălucești prea mult„, i-a mai spus celebrul actor concurentei care era îmbrăcată într-o rochie de seară plină de sclipici și paiete.  Aceasta a zis ca are peste 100.000 de cristale Swarovski. 

Sezonul cu numărul 11 se arată a fi spectaculos

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

„Mi-a plăcut foarte mult experiența Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă. Pentru concurenți acest show este platforma ideală de a-și pune în valoare calitățile. Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube”
Alexandra Dinu (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI