EXCLUSIV Fiica lui Gheorghe Dincă a dat marea lovitură și a părăsit România de urgență. Practic, s-a îmbogățit de când tatăl ei a fost arestat

EXCLUSIV Fiica lui Gheorghe Dincă a dat marea lovitură și a părăsit România de urgență. Practic, s-a îmbogățit de când tatăl ei a fost arestat
Fiica lui Gheorghe Dincă a părăsit România de urgență

Fiica lui Gheorghe Dincă a vândut domeniul de la Arad pe care organiza partide de vânătoare pentru afaceriștii Italieni și a părăsit România de urgență. Tranzacția a fost făcută în ultimele luni, în perioada în care Dincă a fost anchetat de DIICOT în cazul crimelor din Caracal.

Fiica lui Gheorghe Dincă a părăsit România de urgență

Daniela Dincă a avut la un moment dat o relație cu afaceristul italian Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a anului trecut. Acesta a pus-o administrator pe femeie pe un domeniu din Arad, unde mai mulți oameni de afaceri din Italia veneau la partide de vânătoare. Cei care i-au cunoscut pe Giorgio Alberto și pe Daniela Dincă susțin că femeia se asigura că celor care vin pe acest domeniu nu le lipsește nimic și că le-ar fi adus și fete.

Daniela Dincă
Daniela Dincă

Toată familia lui Dincă încearcă acum să scape de afacerile care au intrat în atenția procurorilor DIICOT. Acesta pare să fie motivul pentru care Daniela Dincă a vândut domeniul de la Arad și a plecat din România. Fiica lui Gheorghe Dincă a mai vândut mai multe terenuri pe care le-a primit de la Giorgio Alberto, dar și un apartament, toate fiind situate în Arad. Încă nu se știu detalii despre sumele pe care femeia le-ar fi primit în urma tranzacțiilor, dar se poate spune că aceasta s-a îmbogățit după ce tatăl ei a ajuns în spatele gratiilor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Și fiul lui Gheorghe Dincă are probleme cu legea, fiind urmărit penal pentru lovire și alte violențe, după ce a lovit doi jurnaliști. El a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pe 20 decembrie 2019.