Cazul Caracal: Cine i-a pus microfoane în casă bunicului Luizei Melencu. Totul este acum la dosar

Cazul Caracal: Cine i-a pus microfoane în casă bunicului Luizei Melencu. Totul este acum la dosar
Cine i-a pus microfoane în casă bunicului Alexandrei? Totul este acum la dosar

Cazul Caracal ia o altă întorsătură! S-a dezvăluit recent că bunicul Luizei Melencu a fost supravegheat cu microfoane. Cine l-a ascultat zile întregi pe Stelian Iordache?

Cine i-a pus microfoane în casă bunicului Luizei Melencu?

Cazul Caracal se complică pe zi ce trece, iar detaliile care credeau că sunt menite tocmai pentru a descâlci situația fără precedent mai tare adâncesc unul dintre cele mai teribile evenimente petrecute anul trecut. Bunicul Luizei Melencu a fost supravegheat constant de către DIICOT în perioada anchetei dosarului Caracal. La început, anchetatori l-au bănuit inclusiv pe acesta că ar fi fost implicat în dispariția tinerei. Stelian Iordache a fost testat cu detectorul de minciuni, mai apoi a fost ignorat de polițiști, chiar dacă le-a explicat autorităților că atunci când a dispărut Luiza a fost sunat de doi bărbați diferiți care i-au spus că aceasta plecase în Elveția.

Amintim că adolescenta a fost văzută pentru ultima oară pe data de 14 aprilie, după ce a plecat din Dolj spre Caracal. Fata nu a mai venit acasă, motiv pentru care Stelian Iordache a sunat la Poliție, dar nu a fost luat în serios. Recent, bunicul Luizei Melencu a fost înștiințat de procurorii DIICOT că a fost supravegheat cu microfoane. „Vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1, lit. a, c, d şi e din C.p.p’”, se arată în înștiințarea primită de bunicul Luizei.

Bunicul Luizei Melencu, supravegheat cu microfoane de către DIICOT
Bunicul Luizei Melencu, supravegheat cu microfoane de către DIICOT

Tehnicile speciale de supraveghere:

Conform noului Cod de Procedură Penală, articolul 138, alin.1: „Constituie tehnici speciale de supraveghere sau cercetare următoarele: a) interceptarea convorbirilor şi comunicărilor; c) supravegherea video, audio şi prin fotografiere; d) localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice; e) obţinerea liste convorbirilor telefonice”. Subliniem că și mama tinerei dispărute a fost testată cu detectorul de minciuni, la începutul anchetei Caracal, iar cei trimiși în judecată săptămâna trecută sunt Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI