Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a pregătit “camera ororilor” cu cinci luni înainte apelul Alexandrei. Ce pusese la ferestre

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a pregătit “camera ororilor” cu cinci luni înainte apelul Alexandrei. Ce pusese la ferestre
Cazul Caracal. Cum și-a plănuit Gheorghe Dincă faptele

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infracțiuni în cazul Caracal. Specialiștii americani spun că acesta își pregătise camera ororilor cu cinci luni înainte de a comite faptele oribile.

Cazul Caracal. Cum și-a plănuit Gheorghe Dincă faptele

Procurorii au menționat în rechizitoriu că Gheorghe Dincă a depus un efort considerabil să ia legătura telefonic cu rudele victimelor, pe care le-a apelat pentru a le da impresia că cele două tinere au părăsit țara voluntar și pentru a descuraja autoritățile să demareze o anchetă. Bărbatul a pregătit camera ororilor cu cinci luni înainte de a se afla de atrocitățile comise, potrivit cancan.

„Dincă făcuse ample pregătiri în gospodărie, printre acestea și camera ”groazei”, acolo unde se crede că au stat și au fost violate Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, încă din luna februarie a anului 2019. Procurorii mai spun că acesta își transformase locuința într-o ”închisoare”, cu ferestrele ”betonate”, au precizat procurorii în rechizitoriu.

Anchetatorii mai susțin că Dincă era preocupat până la obsesie de propria virilitate și a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor.

„În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuțiile inițiate de inculpat se refereau preponderent la femei, povestirile cu tentă erotică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere a dorințelor conform propriului scenariu, în condițiile și termenii doriți,  în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună”, precizează sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI