FCSB – CS Mioveni 5-1, FOTO & VIDEO. Festival de goluri pe Arena Națională, echipa lui Gigi Becali a urcat pe locul patru în SuperLiga României

FCSB a câștigat cu 5-1 partida cu CS Mioveni din etapa cu numărul 19 și a urcat pe locul patru în prima ligă. Duelul a început cu zece minute întârziere. Oaspeții au vrut să atragă atenția că nu și-au primit salariile de multe luni și au ieșit mai târziu pe teren.

Duelul a fost presărat cu multe goluri, dar și cu greșeli în momentele importante. Intrat pe teren în minutul 24, în locul lui Oaidă, Malcom Edjouma a deschis scorul. Francezul a participat și la faza în care Adrian Șut a marcat în finalul primei părți a jocului, iar la pauză gazdele au condus cu 2-0.

În partea a doua a intrat și Florinel Coman, care în minutul 58 a trecut de Oancea și a mărit avantajul. Liviu Antal a redus din handicap în urma unei greșeli a portarului Târnovanu. În minutul 76, Adrian Șut a înscris din nou, după o fază stranie în care Edjouma a încercat să șuteze la poartă, dar a greșit execuția. Ultimul cuvânt l-a avut Radaslavescu. Mijlocașul de 18 ani a fost servit excelent de Olaru și a trimis balonul în plasă. S-a terminat FCSB – CS Mioveni și 5-1 și formația antrenată de Mihai Pintilii și Leo Strizu a urcat pe locul patru la egalitate de puncte cu CS Universitatea Craiova.

FCSB – CS Mioveni 5-1, etapa a 19-a din SupeLiga României (min 31 Edjouma, min 44 Şut, min 57 Coman, min 88 Rădăslăvescu / min 74 Antal)

Min 88. GOOOOL FCSB!!! Olaru centrează ideal și Radaslavescu îi ia fața lui Edjouma și trimite balonul cu capul în poartă. FCSB conduce cu 5-1.

Min 76. GOOOOOL FCSB!!! Fază ciudată în careul oaspeților. Edjouma vrea să șuteze la poartă, dar balonul ajunge la Șut care înscrie din nou.

Min 74. GOOOOOOL CS Mioveni. Târnovanu iese greșit și respinge un balon, după o lovitură liberă, urmează un șut și Liviu Antal reduce din diferență.

Min 58. GOOOOL FCSB!!!! Florinel Coman trece de Oancea și trimite balonul în plasă cu piciorul stâng. Este a doua lui reușită din acest campionat.

Min 46. Două schimbări la FCSB. Billel Omrani și Octavian Popescu au fost înlocuiți cu Florinel Coman și David Miculescu. A început repriza a doua.

Min 45+1. Final de repriză.

Min 45. GOOOOL FCSB!!!! Octavian Popescu execută o lovitură de colț, Edjouma reia cu capul, portarul respinge, iar Adrian Șut trimite balonul în plasă. Gol cu capul pentru mijlocașul roș-albaștrilor.

Min 40. Andrei Cordea este faultat tare și este scos cu targa de pe teren. Nu sunt probleme, iar jucătorul FCSB s-a întors pe teren.

Min 36. GOOOOOL FCSB!!!! Cordea intră pe partea dreapta și trimite în careu, balonul ajunge cu noroc la Malcom Edjouma și francezul este singur cu portarul și deschide scorul.

Min 25. Schimbare la FCSB. Malcom Edjouma a intrat pe teren în locul lui Oaidă.

Min 16. Pop cade în careu, după un duel cu Tamm, dar arbitrul lasă jocul să continue. FCSB joacă foarte slab!

Min 12. Stupoare pe Arena Națională. Oaspeții trimit mingea în plasa porții lui Târnovanu, prin Balaur, dar asistentul a ridicat fanionul. Poziția de ofsaid a fost foarte clară, dar este un avertisment serios pentru formația antrenată de Mihai Pintilii și Leo Strizu.

Min 1. A început partida. Duelul a început cu o întârziere de zece minute pentru că jucătorii echipei vizitatoare au ieșit mai târziu de la vestiare. Ei au vrut astfel să atragă atenția că nu și-au primit salariile.

UPDATE 18.20 – FCSB – CS Mioveni, echipele de start
FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Șut, Olaru, Oaidă – Cordea, Omrani, Oct. Popescu
Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Fl. Coman, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Andrea Compagno, titularul obișnuit al postului de atacant, este suspendat
CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Ene, Garutti – Rădescu, Oancea, Panait, Pop, Trif – Krasniqi, Carnat
Rezerve: Căprescu, Sima, Coșereanu, Antal, Șerbănică, Dat, Burlacu, Iacob, Burnea
Antrenor: Marius Stoica

STADION: Arena Națională (București)
ARBITRU: Florin Andrei // A1: Vladimir Urzică; A2: Alexandru Vodă
ARBITRU VAR: Bogdan Dumitrache
ARBITRU AVAR: Marius Marchidanu

FCSB – CS Mioveni este meciul care închide runda cu numărul 19 din prima ligă. Cele două echipe au obiective diametral opuse. „Roș-albaștrii” se află pe locul cinci și vor să lupte pentru titlu, în vreme ce rivalii se află pe ultima poziție având opt puncte după 18 etape. Gigi Becali vrea ca FCSB să câștige la scor și să egaleze la puncte CS Universitatea Craiova, formația care se află pe poziția a patra.

FCSB – CS Mioveni » Echipele probabile
FCSB: 32. Târnovanu – 2. V. Creţu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovic – 27. Olaru, 8. Șut, 26. Oaidă – 98. Cordea, 19. Omrani, 10. Oct. Popescu
REZERVE: 99. A. Vlad, 6. Haruţ, 7. Fl. Coman, 11. Miculescu, 18. Edjouma, 24. Nikolov, 28. Pantea, 30. Musi, 80. Radaslavescu, 90. B. Rusu
ABSENȚI: I. Cristea, Ov. Popescu (accidentaţi), Compagno (suspendat)
ANTRENOR: Mihai Pintilii

CS MIOVENI: 22. I. Popescu – 25. I. Balaur, 21. Al. Iacob, 27. Garutti – 26. Oancea, 24. V. Pop, 23. Panait, 6. Burnea – 31. Carnat, 9. Krasniqi, 16. Rădescu
REZERVE: 68. V. Sima, 4. Ene, 8. Antal, 10. Coșereanu, 11. Trif, 19. Vl. Mitrea, 30. D. Șerbănică, 99. Kabananga
ABSENȚI: Scarlatache, Croitoru, Buziuc, Blănaru (accidentați), D. Toma, Lixandru, Cr. Dumitru (fără drept de joc)
ANTRENOR: Marius Stoica

STADION: Arena Națională (București)
ARBITRU: Florin Andrei // A1: Vladimir Urzică; A2: Alexandru Vodă
ARBITRU VAR: Bogdan Dumitrache
ARBITRU AVAR: Marius Marchidanu

Leo Strizu, o nouă conferință de presă „spectaculoasă” înainte de FCSB – CS Mioveni

Jurnaliștii s-au delectat înaintea partidei cu o nouă conferință de presă în care a vorbit noul antrenor principal, Leo Strizu. La precedenta a recunoscut că a mai „altoit” câte un jucător, iar la finalul partidei cu FC Botoșani a încurcat fotbaliștii și nu și-a adus aminte care toate schimbările. Acum a fost foarte sincer și a recunoscut că Gigi Becali este cel care face echipa. Este primul antrenor de la FCSB care admite că patronul este cel care ia această decizie și care dictează inclusiv mutările din timpul partidelor.

„Trebuie să menționez acest fapt. Am fost ales de patron, sunt mândru de asta, dar eu am venit în timpul campionatului și Pintilii are rolul cel mai important. Nu are rost să îmi aduc eu merite. Eu ocup locul secund. Mă consult cu Pintilii, el este deschis.

Vorbim, analizăm adversarul, dar rolul meu este în plan secund. Domnul Becali hotărăște, iar noi suntem simpli executanți, din punctul meu de vedere”, a spus Strizu, la conferința de presă.

Partida FCSB – CS Mioveni începe la ora 19.00 și va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1, dar și pe site-ul playtech.ro.

Sursa Foto: Facebook FCSB

Urmăriți Playtech.ro și pe