EXCLUSIV Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu, întâlnire de gradul zero. Ce și-au spus cele două față în față

EXCLUSIV Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu, întâlnire de gradul zero. Ce și-au spus cele două față în față
Întâlnire de gradul zero de Paște. Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu s-au întâlnit la un proiect TV

Vestitele soliste de muzică populară Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu s-au întâlnit ieri, pentru primă dată de la teribilul scandal, de acum trei săptămâni, când și-au aruncat vorbe grele. Saveta Bogdan ne-a povestit, în interviul pentru playtech.ro, despre filmările comune, pentru Antena Stars, de Sărbătorile Pascale. În plus, Saveta are și alt necaz: ”Vecina de sus mi-a inundat casa”.

Saveta Bogdan, întâlnire de gradul zero cu Elena Merișoreanu, după ce o acuzase că dansează la bară. ”Ne-au chemat împreună, de Paște”. Cum au reacționat cele două rivale, la filmări

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu par că s-au liniștit, după circul mediatizat, de acum trei săptămâni, sau cel puțin au fost nevoite, timp de câteva ore, pe perioada filmărilor pentru o emisiune tv, de la Antena Stars, care se va difuza de Sărbătorile Pascale. Despre această întâlnire neașteptată, Saveta ne-a spus: “M-am întâlnit ieri cu Elena Merișoreanu la o emisiune, pe care am filmat-o pentru Paște, nu am apucat să stăm de vorbă pentru că nu am avut timp, dar ne-am dat una alteia ”.

Saveta Bogdan se confruntă cu alt necaz, de Paște: ”Vecina de sus m-a inundat, mă costă 1.500 de lei ca să zugrăvesc”.

Solista Saveta Bogdan se confruntă și cu alte probleme. Ea ne-a spus, pentru playtech.ro: “Acum am probleme cu baia. Am fost inundată de vecina mea de sus. Toată baia mi-a inundat-o, plus că mai am și un antreu și ăla a fost inundat. Astăzi am chemat un instalator, ca să îmi rezolve problemele la instalația sanitară, după care trebuie să zugrăvesc, dar asta o să se întâmple după Paște, nu acum.

Pagubele le suport eu, în jur de 1.500 de lei. Am vorbit cu vecina mea, ca să mă despăgubească, și mi-a zis că nu are bani, că pensia ei este mică, și că nu își permite, plus că nu ar fi vina ei, ci a instalațiilor. Am vrut să mă si mut pentru că mă inundă de 30 de ani, dar am stat de vorbă cu fata mea și mi-a zis să stau acolo, unde să mă duc, de ce să îmi schimb eu locuința, din cauza ei? Așa că am rămas aici”.

Saveta Bogdan își dorește o împăcare cu rivala ei. Reacția Elenei Merișoreanu: ”Să nu mai aud de ea, apare la televizor și râde ca o capră!”

Saveta Bogdan a mai declarat că vrea să facă pace cu Elena Merișoreanu, după scandalul pe pensia Mariei Dragomiroiu: “Nu are niciun rost să ne certam, nu îi văd sensul, îmi doresc o împăcare, nu am nimic cu Elena, chiar dacă au fost toate discuțiile astea între noi. Vreau pace și liniște.  Lumea este rea, vrea să bage zâzanie între noi. Eu am respectat-o și o respect în continuare, am fost împreună în Israel, avem atâtea amintiri împreună, nu are rost să ne dușmănim”. Însă, Elena Merișoreanu nici nu a vrut să audă de așa ceva:

“Am uitat numele lor, nici nu mai vreau să aud de ele. Eu am ajutat-o pe Saveta, ori de câte ori am putut. Stă și analizează de câte ori apar la televizor, nu este frumos. Eu apar când am ceva de spus, nu cum face ea, apare la televizor și râde ca o capră”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI