EXCLUSIV Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan ia amploare: ”O dau în judecată. Iau și pielea de pe ea!”

EXCLUSIV Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan ia amploare: ”O dau în judecată. Iau și pielea de pe ea!”
Scandalul dintre Elena Merisoreanu si Saveta Bogdan ia amploare

Trei doamne ale muzicii romanești, apreciate de public, au ajuns la cuțite după ce și-au aruncat tot felul de cuvinte urâte una la adresa celeilalte. Ba mai mult, Elena Merișoreanu este decisa să o dea în judecata pe Saveta Bogdan după ce a declarat public că s-a despărțit de soțul sau și că fetele pe care le are sunt cu alt bărbat.

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan ia amploare

Au cântat ani la rând în turnee din țară și din străinătate, au avut proiecte comune, iar acum au ajuns dușmance de moarte! Este vorba despre Maria Dragomiroiu, Elena Merișoreanu și, mai nou, Saveta Bogdan. Până în urma cu câteva zile, acest conflict destul de aprig era știut doar de cele trei, însă Maria Dragomiroiu a reușit să puna paie pe foc, zilele trecute, atunci când a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, acolo unde a făcut declarații uluitoare la adresa colegei sa de breaslă, Elena Merișoreanu, despre care a spus că este o persoană foarte rea și invidioasă. De la aceste afirmații spuse de artistă a fost doar un pas până ca discordia dintre ele să ajungă subiect de interes național. Atacată public, Elena Merișoreau nu a stat cu mâinile în sân și i-a răsuns colegei sale de scenă, Maria Dragomiroiu, pe care a acuzat-o, voalat, că a luat bărbatul unei alte femei și a despărțit un copil de tată. În urma disputelor dintre cele două, Saveta Bogdan sare în apărarea Mariei Dragomiroiu și vine cu acuzații publice la adresa Elenei Merișoreanu.

Saveta Bogdan sare la gâtul Elenei Merișoreanu

Mai exact, aceasta a susținut că Elena Merișoreanu s-ar fi despărțit de soțul său și că ar dori să ascundă acest lucru de publicul larg. În urma acestor acuzații grave, Elena Merișoreanu a declarat pentru Impact.ro că este decisa să o dea în judecată pe Saveta Bogdan:

“Mă ruga să o iau în turnee ca să își plătească ratele la casă și acum ce îmi face? Oare nu îi e rușine?. Eu ce să am cu aceste femei? Nu am nimic. Tot scandalul a pornit de la Maria Dragomiroiu. Că sunt rea, că sunt invidioasă. Dar faptul că au zis că am făcut fetele cu altcineva, cât de ordinar trebuie să fii? Să le judece Dumnezeu în Postul Mare al Paștelui. A făcut de râs muzica populară, rușine, rușine, rușine! Auzi, cine Saveta Bogdan? Se duce să cânte pe doi lei ca să își plătească ratele la bănci. Am luat-o de milă la un turneu în Israel. Să mă dea în judecată, dar o dau eu pentru defăimare publică, nu mă lasă fetele mele. Totul a pornit de la o singura persoană. Să le dea Dumnezeu după sufletul lor. Eu acum sunt liniștită cu mine. Am 55 de ani de scenă și mă bucur de asta. Răutățile sunt, dar Dumnezeu are grija, e postul mare”, ne-a spus Elena Merișoreanu.

Saveta Bogdan, acuzată de Elena Merișoreanu că a fost dansatoare la bară

Elena Merișoreanu i-a reamintit colegei sale de breaslă, Saveta Bogdan, că în urma cu șapte ani, în cadrul emisiunii “Acces Direct”, de la Antena 1, dansa lascis, la bară, lângă un tinerel. Enervată la culme de acele vorbe și de vederea filmuletului, Saveta Bogdan a spus în emisiunea Xtra Night Show că o să o dea și ea în judecată pe fosta ei prietenă:

“Ea m-a atacat prima! A fost un film, un joc de culise. Eu nu am dansat la bară! Ea are ură personală pe mine. După 13 ani a răbufnit! Am avut două căsătorii, nu au mers. Ce i-am făcut eu ei? Dacă mă dă în judecată , o dau și eu pentru imaginea mea. Eu am auzit de la Maria Dragomiroiu că ea e divorțată și am spus adevărul. Și eu am contactat avocat că mi-a stricat imaginea! Ne întâlnim la tribunal! Regret că ne-am făcut de râs în fața lumii”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI