EXCLUSIV. Planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit. Motivul pentru care a insistat să divorțeze cât mai repede. Pepe a aflat tot

EXCLUSIV. Planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit. Motivul pentru care a insistat să divorțeze cât mai repede. Pepe a aflat tot
Planul secret al Ralucai Pastrama si al noului iubit

Separarea oficială dintre Pepe și Raluca Pastramă se va produce în curând. Fiecare își stabilește câte o strategie pentru a ieși triumfător din divorț. Sursele Playtech ne-au dezvăluit planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit. Motivul pentru care a insistat să divorțeze cât mai repede a fost este unul surprinzător. Se pare că Pepe a aflat din timp ce-i pregătește soția sa.

Planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit. Motivul pentru care a insistat să divorțeze

Este clar pentru toată lumea că nu mai existe un viitor pentru cuplul Pepe – Raluca Pastramă. Scandalul momentului în showbizului românesc își consumă noi episoade, iar veștile sunt incendiare. Ultimele informații sunt legate de dorința Ralucăi de a divorța cât mai repede de cântăreț. De unde vine această hotărâre a brunetei? În spate există o explicație neobișnuită.

Se pare că persoana care o împinge pe mama copiilor lui Pepe să iasă, în mod oficial, din relație este noul său partener de viață. Raluca Pastramă ar fi îndrăgostită până peste cap de iubitul său actual. O confirmă apropiați ai familiei Pascu, care sunt la curent cu tot ce se întâmplă în relația acestora.

O obligă noul iubit pe Raluca să divorțeze?

Relația Ralucăi Pastramă cu noul iubit avansează furtunos, iar bărbatul are deja planuri mari cu tânăra mămică. Se pare că intenția celui care i-a furat inima brunetei sunt cât se poate de serioase. Totuși, există o mare problemă pe care femeia trebuie să o rezolve cât mai curând pentru a putea fi alături de cel pe care-l iubește:

„El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, ne-au transmis, în exclusivitate, sursele noastre.

Așadar, planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit a fost descoperit de Pepe. Vizibil deranjat de această relație extraconjugală a Ralucăi, cântărețul vrea să îi pună bețe-n roate. Asistăm la un război al nervilor între cei doi, război care este departe de a se fi încheiat.