Cine a îndrăznit să se bage în divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă. Surpriză!

Cine a îndrăznit să se bage în divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă. Surpriză!
Ce vedeta se baga in divortul anului

Un alt nume din shobizul autohton analizează divorțul iminent dintre Pepe și Raluca Pastramă. Este vorba despre nimeni altul decât Serghei Mizil. Astfel că acesta a avut o reacție rapidă referitoare la despărțirea anului, adică cea dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Cine a îndrăznit să se bage în divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă

De asemenea, la fel ca Serghei Mizil și alte vedete au fost surprinse de pasul făcut de Pepe și Raluca, spunând că nu s-ar fi așteptat la o separare a celor doi.

„Mie nu-mi place să vorbesc despre relațiile altora, dar scandalurile astea se repetă la indigo. Nu înțeleg de ce nu mai poate nimeni să divorțeze liniștit. Nu neapărat că mă refer la cazul lui Pepe, dar tot văd părinți în divorț care încearcă să-și facă rău prin copii, ceea ce mi se pare o super imbecilitate. Adulții își refac viața ușor apoi după divorț, însă copiii suferă că nu pot să-și vadă ambii părinți”, a declarat Serghei Mizil, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Raluca Pastramă l-a reclamat pe artist la poliție că ar fi bătut-o de faţă cu fiicele lor, cerând și ordin de protecție împotriva acestuia, atât pentru ea cât și pentru fetițe.

Ce a declarat Serghei Mizil

Însă și Serghei Mizil a trecut printr-o astfel de experiență

”Şi eu am pățit o chestie asemănătoare din partea unei neveste. Mi-am luat copiii lângă mine. Atunci când copiii au crescut și au vrut să se întoarcă împotriva ei, am spus nu, am spus „E maică-ta, s-a terminat!” Nu câștigi nimic decât să bulversezi copilul”, a mai povestit Serghei Mizil, scrie România Reală.

Potrivit zvonurilor, Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe într-un weekend când a plecat singură, doar ea și câțiva prieteni, la munte. Pepe ar fi aflat și a confruntat-o pe aceasta în parcarea stadionului Dinamo, iar discuția dintre ce-i doi a degenerat.

Cântărețul a afirmat că Raluca „l-a scuipat și l-a înjurat”, însă că a reușit să-și păstreze calmul și i-a răspuns la „atacuri”, cu toate că spune că fosta lui soție l-ar fi și lovit în acea parcare.

Ion Pastramă, supărat pe fiica lui

Omul de afaceri a aflat din presă adevăratul motiv al divorțului fiicei sale, și anume, că în viața ei ar exista alt bărbat.

“La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum”, au declarat surse pentru Playtech.ro.