EXCLUSIV Cum vrea Pepe să o pedepsească pe Raluca Pastramă pentru că l-a înșelat. Mutare bombă după divorț

EXCLUSIV Cum vrea Pepe să o pedepsească pe Raluca Pastramă pentru că l-a înșelat. Mutare bombă după divorț
Cum vrea o pedepseasca Pepe pe Raluca

Artistul i-a transmis soției sale că este dispus să nu mai facă dezvăluiri despre ea, dacă îi cedează custodia celor doua fetițe. Raluca nici nu vrea să audă, iar războiul este pe punctul de a începe.

Pepe vrea ca fiicele sale să locuiască alături de el

Detalii uluitoare despre cel mai surprizător divorț al anului, cel dintre Pepe și soția lui, Raluca Pastramă. Artistul este foc și pară după ce a aflat că soția îi este infidelă de aproape un an. Mai mult, spun apropiații, ea este atât de categorică în privința divorțului tocmai pentru că ar fi îndrăgostită până peste cap de un alt bărbat. Trădat și cu sufletul făcut ferfenițe, Pepe nu a dorit să își facă soția public de râs, însă el s-a răzgândit în momentul în care mama fiicelor sale i-a făcut plângere la poliție pentru loviri, cerând ordin de protecție atât pentru ea, cât și pentru fete. Acum, cântârețul este hotărât să își facă dreptate și să scoată tot adevărul la iveală. Cu toate acestea, el i-a făcut o propunere șocantă Ralucăi Pastramă:

“Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot “dosarul”, dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, au declarat apropiați ai latino-lover-ului, pentru playtech.ro.

Ion pastramă, supărat foc pe fiica lui

Omul de afaceri a aflat din presă adevăratul motiv al divorțului fiicei sale. Inițial, el știa chiar de la Raluca faptul că ea și Pepe nu se mai înțeleg și nu îi mai leagă iubirea, însă în niciun caz că în peisaj ar fi apărut un alt bărbat și acesta ar fi fost motivul pentru care tânăra dorește să devină o femeie liberă. Așa cum era de așteptat, Ion Pastramă este supărat din cale afară, considerând că fiica lui l-a făcut de rușine în fața unei țări întregi:

“La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?

Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro.

Pepe a anunțat un divorț liniștit

În urmă cu două săptămâni, Pepe anunța pe canalele sale de socializare, prin intermediul unui video, că el și soția lui vor divorța. Artistul a mărturisit că nu își dorește despărțirea de mama fiicelor sale, însă că decizia aparține acesteia și nu mai este cale de întoarcere. Pe atunci, Pepe garanta că rupture este una liniștită și că a rămas în relații exceptionale cu Raluca Pastramă.  Între timp, latino loverul a aflat că în weekendul în care fetițele au stat la el, soția ar fi petrecut momente romantic la munte în compania altui bărbat.