Oana Zăvoranu, mesaj pentru Raluca Pastramă după ce l-a înșelat pe Pepe. I-a dat șah mat fostului soț

Oana Zăvoranu, mesaj pentru Raluca Pastramă după ce l-a înșelat pe Pepe. I-a dat șah mat fostului soț
Ce i-a transmis Oana Zăvoranu Ralucăi Pastramă

Scandalul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă pare să nu se termine prea curând, dat fiind faptul că în fiecare zi apar declarații șoc referitoare la relația dintre cei doi. Recent, Oana Zăvoranu și-a pus încă o dată la pământ fostul soț, lăsând să se înțeleagă că se bucură pentru necazul lui.

Ce spune Oana Zăvoranu despre o posibilă împăcare cu Pepe

Oana Zăvoranu continuă să șocheze publicul larg cu declarațiile halucinate pe care le face referitor la divorțul anului între fostul său soț și Raluca Pastramă. Deși a declarat în nenumărate rânduri că Pepe este nimic fără ea, Oana Zăvoreanu a dezvăluit recent că s-ar bucura dacă Raluca l-a înșelat, așa cum se zvonește în ultima vreme.

În plus, femeia de afaceri pare că este de partea Ralucăi în acest scandal, declarând că știe mai bine și lucrurile pe care Pepe i le-ar fi făcut mamei fetițelor lui, dându-i șah mat lui Pepe cu afirmațiile făcute la adresa lui.

”Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat…”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ciao.ro.

Bruneta a asigurat că nu există loc pentru vreo împăcare cu fostul soț, având în vedere că relația lor a fost împroșcată cu noroi de către cântărețul latino.

,,În viața mea și singură pe o insulă dacă aș fi nu mi-ar mai trebui asta…La câtă mizerie, minciună și ordinărie a adus în viața mea…Nu există nimic de discutat pe tema vreunei împăcări… Zero!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă este o minciună

Focoasa brunetă refuză să creadă în divorțul cântărețului de Raluca Pastramă și consideră că totul este un teatru pentru a obține bani de pe urma mediatizării. Pe de altă parte, Zăvo nu îl consideră nici pe departe victimă pe fostul soț, ci dimpotrivă, îl privește ca pe un manipulator.

”Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu “victimă”…ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț! Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul.

Între ei, cei din lumea lor, nu își scot ochii…orice e pe acolo vor acoperi și vor băga mizeria sub covor…. Cu mine, pentru că sunt și româncă, șmecheră, drăcoasă, și legile audiovizualului erau că și inexistente atunci, a putut să facă atâta circ…. Acum o să se agite în zadar… Deja plictisește lumea.

Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni ‘pozau’ în familia perfectă, minunată și eternă.”, a completat Oana pentru ciao.ro.