Pepe, dărâmat după despărțirea de Raluca Pastramă. Imaginile confirmă starea artistului (exclusiv)

Pepe, dărâmat după despărțirea de Raluca Pastramă. Imaginile confirmă starea artistului (exclusiv)
Pepe, daramat de durere

Câteva imagini spun totul despre ceea ce se întâmplă acum cu Pepe, după ce a fost înșelat de Raluca Pastramă, cu care are două fetițe. Artistul a fost surprins plimbându-se pe străzile din Pipera, la ceas de seară, iar fotografiile fac cât o mie de cuvinte.

Pepe, dărâmat după despărțirea de Raluca Pastramă

Astfel că în imaginile prezentate de Impact.ro, Pepe apare posomorât, mergând până la o vulcanizare din zonă unde a stat de vorbă cu un bărbat preț de un minut, după care și-a reluat plimbarea, vorbind la telefon. Artistul era vizibil îndurerat, în contextul divorțului prin care trece.

Pepe și-a făcut apăriția îmbrăcat în negru, din cap până-n picioare. În plus, cântărețul a purtat pereche de blugi, o geacă neagră groasă, o eșarfă neagră cu gri și un fes negru. Se pare că artistul nu a mai avut timp să se gândească să poarte și o mască de protecție împotriva noului coronavirus.

Ce propunere i-a făcut Pepe soției sale

De menționat este că Pepe i-a făcut o propunere șocantă Ralucăi Pastramă, după ce bruneta l-a înșelat. El i-a transmis că nu va mai da publicității detalii din procesul de divorț, dacă aceasta va accepta să îi cedeze custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

“Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, ne-au declarat apropiați ai lui Pepe.

Pepe a aflat că Raluca Pastramă a început să îl înșele încă de acum un an, iar bruneta nu ar fi avut o simplă aventură, ci s-ar fi îndrăgostit. Amantul ei ar fi chiar un bărbat pe care cântărețul îl cunoaște. Acesta și-a dat seama după ceva vreme că în mariajul lui ar putea exista o problemă.

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus sursa Playtech-Impact.