EXCLUSIV. Pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe! Artistul se confruntă acum cu o problemă fără ieșire, momentan

EXCLUSIV. Pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe! Artistul se confruntă acum cu o problemă fără ieșire, momentan
Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe e adusa de un club

Pepe nu trece prin cea mai fastă perioadă din viața sa. Artistul s-a despărțit de soția lui, Raluca Pastramă, iar acum pare să se confrunte și cu unele probleme financiare. Pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe. Este informația momentului pentru îndrăgitul cântăreț care încearcă să scape de o investiție pe cât de costisitoare, pe atât de păguboasă. De parcă divorțul nu ar fi fost de-ajuns, acum se confruntă și cu o problemă ce pare fără ieșire.

Pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe pricinuită de un club de fițe

Se caută o soluție care să acopere o pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe. Asta pentru că o investiție mai veche a artistului îi provoacă daune serioase la buget. Lună de lună, vedeta pierde minimum 10.000 de euro din cauza clubului din Calea Victoriei. Locația e excepțională și, în vremuri normale, fără pandemie și restricții, probabil că ar fi o sursă de venit consistentă pentru Pepe. Numai că situația sanitară din România i-a lovit în plin pe deținătorii de astfel de locații de lux.

Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe
Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe

Clubul deținut de Pepe are un spațiu generos: 500 de mp și o poziționare perfectă pentru high-life-ul Capitalei. Numai că acum îi este total nefolositor, iar locația e o adevărată „gaură neagră” pentru bugetul cântărețului. Cunoscuții lui Pepe spun că investițiile făcute de el în această locație de fițe se ridică la aproximativ 500.000 de euro. O sumă exorbitantă, mai ales că vorbim despre un club care, în momentul de față, nu produce bani.

Pepe își reproșează, cel mai probabil, faptul că nu a dat curs ofertelor pe care le-a avut în trecut pentru club. Atunci, cântărețul a cerut 530.000 de euro, sumă considerată mult prea mare pentru oamenii de afaceri din domeniul imobiliar. Acum, Pepe trebuie să cheltuiască lunar sume importante pentru întreținerea locației.

2020, un an de coșmar pentru Pepe

Pandemia de coronavirus care s-a abătut asupra omenirii și implicit a României a avut un efect dur asupra lui Pepe. Concertele s-au împuținat, veniturile au fost mai mici decât de obicei, afacerile sale par să se scufunde. În plan personal, este de notorietate faptul că Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, femeia care i-a dăruit doi copii minunați.

Pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe! Clubul Rosa Maria din Calea Victoriei
Pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe! Clubul Rosa Maria din Calea Victoriei

De altfel, divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă a ținut prima pagină a presei mondene din România în momentul în care informația a răsuflat. Și, ca și cum toate aceste eșecuri sentimentalo-profesionale nu ar fi fost suficiente, a mai apărut și o pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe. Clubul din Calea Victoriei este o afacere de care artistul își dorește să scape cât mai curând cu putință, însă rămâne de văzut dacă va reuși. Prețul pe care latin-loverul îl pretinde acum pentru locație a scăzut simțitor. Pepe vrea doar 300.000 de euro pentru spațiu care beneficiază de toate utilitățile și se situează într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucureștiului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI