Cum încearcă Pepe să treacă peste despărțirea de Raluca Pastramă. Ce face de dragul fetițelor

Cum încearcă Pepe să treacă peste despărțirea de Raluca Pastramă. Ce face de dragul fetițelor
Pepe şi Raluca Pastramă, divorţ amiabil. Ce face cântăreţul acum de dragul fetiţelor

Anunţul divorţului dintre Pepe şi Raluca Pastramă a şocat pe toată lumea, mai ales că cei doi nu au dat de înţeles niciodată că ar avea probleme care să ducă la separare. Vizibil afectat, cântăreţul încearcă să treacă peste despărţirea de soţia sa şi să le fie alături cât mai mult fetiţelor sale.

Ce face Pepe de dragul fetiţelor sale

După un mariaj de 8 ani, Pepe şi Raluca Pastramă au decis să meargă pe drumuri separate. Decizia a fost luată chiar de tânără de 28 de ani care nu ar mai avea sentimente pentru soţul său, iar îndrăgitul cântăreţ nu ar mai fi avut nimic de făcut. Desigur, cele mai afectate de divorţ sunt cele două fetiţe, Maria (în vârstă de 8 ani) şi Rosa (în vârstă de 5 ani), motiv pentru care Pepe încearcă să ţină legătura cu ele cât mai mult posibil. De mai bine de două săptămâni, micuţele şi Raluca locuiesc în casa părinţilor brunetei.

Într-un live făcut pe YouTube, cântăreţul a povestit că îi este greu fără cele două fete, însă le-a cumpărat telefoane pentru a-l suna de fiecare dată când simt nevoia. Mai mult, a fost nevoit să răspundă atunci când a fost sunat chiar de Rosa.

”Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a spus Pepe.

Artistul filma un interviu cu Andrei Duban în momentul în care a fost contactat de fetiţă. Apoi, le-a trimis la somn şi le-a trimis pupici. Se pare că cei doi soţi au decis să facă tot posibilul ca fetele să nu sufere foarte mult din pricina separării. De curând, Pepe s-a filmat jucând fotbal cu micuţele, cele două fiind tare fericite că îşi petrec timpul alături de tatăl lor.

Pepe şi Raluca Pastramă, divorţ amiabil. Ce face cântăreţul acum de dragul fetiţelor
Pepe şi Raluca Pastramă, divorţ amiabil. Ce face cântăreţul acum de dragul fetiţelor

Anunţul divorţului, făcut de Pepe

Cel care a făcut anunţul despărţirii a fost Pepe, care a precizat că divorţul va fi unul amiabil şi fără scandal.

”În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat și vrem să ne creștem frumos copiii. Cel mai greu a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. Vom merge la notar, nu va exista un proces, litigii. Ne vedem zilnic, copiii dorm și cu mine, dorm și cu Raluca. Ea îi aduce la mine acasă, eu mă duc și îi iau”, a spus Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI