EXCLUSIV. Înșelată în trecut de Marica cu Bianca Drăgușanu, Ilinca Vandici suflă acum și în iaurt: «În orice cuplu e necesară gelozia»

EXCLUSIV. Înșelată în trecut de Marica cu Bianca Drăgușanu, Ilinca Vandici suflă acum și în iaurt: «În orice cuplu e necesară gelozia»
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au îndrăgostit în anul 2016

Ilinca Vandici a avut mai multe relații cu bărbați celebri din showbiz, însă de fiecare dată a ieșit înșelată din relație. Ultima experiență amoroasă cu fostul fotbalist Ciprian Marica, cel care înșelat-o la acea vreme cu Bianca Drăgușanu, se pare că a lăsat urme adânci în sufletul Ilincăi Vandici. Vedeta Kanal D este acum o soție fericită și o mamă împlinită, însă recunoaște că gelozia este necesară într-o relație și se păzește de eventuale surprize.

Ce spune Ilinca Vandici despre gelozie

Deocamdată Ilinca Vandici (34 de ani) și Andrei Neacșu au o căsnicie fără cusur, însă, ca orice bărbat, nici acesta nu pare să fi fost în trecut ușă de biserică. Actualul soț al Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu, a mai fost căsătorit cu Alexandra Bocagiu, fost deputat PSD Ilfov, mariajul lor sfârșindu-se în doar câteva luni din cauza infidelității bărbatului.

  • Ești o soție geloasa? Se știe că în trecut ai avut probleme cu partenerii infideli, ai fost înșelată. Ce ceri acum de la bărbatul de la lângă tine?

Declarația pe care am făcut-o la momentul respectiv era în spirit de glumă și făcută într-un context mai amplu. Oarecare proporție de gelozie e necesară într-un cuplu, dar niciodată dusă la extrem. Nu se datorează unui anumit lucru în special, bucățica asta din noi cred că e firească; în momentul în care îl iubești pe cel de lângă tine, ești atent. Bărbatului de lângă mine îi cer să mă iubească așa cum sunt, fără a încerca să mă schimbe, să mă respecte, să mă susțină, să comunice cu mine despre orice chestiune. Ceea ce îi cer, îi și ofer.

Ilinca Vandici și-a mărit sânii și acum se simte perfect în pielea ei

Ilinca Vandici și-a operat estetic sânii și acum e mulțumită de corpul ei

  • Cum va împărțiți timpul petrecut cu micuțul Zian tu și soțul tău? Ce fel de copil este? Ești o mămica exigenta? Ai avut probleme cu el?

Suntem o echipă și cred că acesta este cel mai important lucru. Încercăm să avem activități în trei, pentru că este foarte important ca Zian să interacționeze cu ambii părinți, în același timp; însă, în aceeași măsură, ne și împărțim sarcinile pe care le avem. Reușim să ne creăm momente frumoase și în această perioadă. Zian este un copil foarte inteligent, înțelegător, empatic, extrem de activ, care necesită toată atenția și energia noastră. Evident, el este cel care ne umple sufletul de bucurie și împlinire. Între timp a crescut și pot spune că acum comunicăm cu el ca și cu un om mare: spunem ce vrem, ce ne place și ce nu, cu argumente. Aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața lui de până acum. Îmi doresc ca Zian să își trăiască copilăria așa cum mi-am trăit-o și eu, să se bucure în fiecare zi de lucrurile pe care le descoperă. Tot ce facem, facem în joacă și așa cred că este cel mai sănătos.

  • După naștere ai făcut o operație la sâni, te gândești să mai faci o nouă intervenție estetică?

Deocamdată, nu simt că ar fi nevoie. Într-adevăr, am apelat la o operație de augmentare mamară, pentru ca așa am simțit să fac la acel moment, pentru a mă simți bine în corpul meu. Și a contat mult și faptul că sunt persoană publică, și mă expun, așadar trebuie să ofer publicului o imagine impecabilă din toate punctele de vedere. Acum nu simt nevoia de nicio îmbunătățire, sunt mulțumită de cum arată, fac mult sport și am o dietă echilibrată și asta mă ajută să nu fiu nevoită să apelez la o altă intervenție estetică.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au un băiețel superb, Zian, de 3 ani și 4 luni

Ilinca Vandici s-a consultat cu specialiștii și a decis dacă va avea al doilea copil

  • Cum este viața în pandemie pentru tine și familia ta? Cum vă protejați de virus?

În prezent, am revenit, cumva, la ceea ce însemna odinioară viața unei familii normale și încercăm să generam tot felul de activități casnice care să ne permită să respectăm măsurile impuse de autorități și care, totuși, să ne facă o viață frumoasă. Ne lipsesc, cu siguranță, ieșirile cu prietenii, însă pentru asta avem tehnologia la îndemână pentru a ne putea vedea și auzi, ori de cate ori simțim nevoia să o facem.

  • Ți-ai mai dori un copil?

Deocamdată nu mă simt pregătită pentru asta, în acest moment mă simt bine în formula existentă. Am vorbit cu specialiști, am fost curioasă ce înseamnă pentru o familie venirea unui al doilea copil în sânul familiei. Mi-am căutat informațiile corecte pentru a decide ulterior dacă sunt pregătită pentru acel pas.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI