EXCLUSIV Gina Pistol, înlocuită la Antena 1. Ce decizie au luat șefii postului după ce s-a aflat că va avea un copil cu Smiley

EXCLUSIV Gina Pistol, înlocuită la Antena 1. Ce decizie au luat șefii postului după ce s-a aflat că va avea un copil cu Smiley
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii "Chefi la cuţite", de la Antena 1

Înlocuirea prezentatoarei este una iminentă, dacă ținem cont de faptul că Asia Express se filmează pe parcursul unei luni întregi, într-o țară îndepărtată.

Va deveni mamă anul viitor

Gina Pistol a intrat în luna a cincea de sarcină și se poate observa cu ochiul liber că radiază de fericire. Vestea că va avea un copil a luat-o prin surprindere pe vedeta Antenei 1, ținând cont de faptul că medicii în dăduseră șanse minime de a avea vreodată un copil, din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat.

Acum, Gina și Smiley pregătesc venirea pe lume a fetiței lor: s-au apucat să facă redecorări în casă și să pregătească dormitorul bebelușului. Un asemenea moment frumos, acela de a deveni mamă, atrage după sine și o mulțime de sacrificii, iar frumoasa blondină a acceptat deja situația și consideră că nimic nu este prea greu, dacă asta îi permite să devină mamă.

Astfel, Gina a fost nevoită să renunțe, deja, la diferite filmări pentru campanii de promovare ale unor branduri și își petrece majoritatea timpului acasă, odihnindu-se. Nu își neglijează, însă, fanii. Este foarte activă pe conturile de socializare și împărtășește, zi de zi, momentele incredibile prin care trece.

Gina Pistol este însărcinată în luna a cincea
Gina Pistol este însărcinată în luna a cincea

Se caută înlocuitor pentru Gina la Asia Express

Conform surselor Impact.ro, Gina Pistol și-a anunțat șefii de la Antena 1 că, pe viitor, va rămâne doar prezentatoarea emisiunii “Chefi la Cuțite” și că renunță la proiectul Asia Express, emisiune pe care o prezintă încă din 2018, de la lansare. Decizia acesteia este una lense de înțeles, dacă ținem cont de faptul că, cel mai probabil, ediția cu numărul patru se va filma în primăvarea anului viitor, atunci când fiica celebrului cuplu Gina Pistol-Smiley, va avea numai câteva luni.

“Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o.

Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște.

Da, se discută despre posibile vedete care ar putea să o înlocuiască, se va face și un casting. Însă Gina va putea să revină la cârma emisiunii atunci când va dori și se va simți pregătită. Ea este sufletul acestui concurs”, ne-au declarant surse din Antena 1.