20 oct. 2020 | 13:36

Ce se întâmplă în casa lui Smiley de când Gina Pistol e însărcinată. Un amic i-a dat de gol

Știri generale
Ce se întâmplă în casa lui Smiley de când Gina Pistol e însărcinată. Un amic i-a dat de gol
Ce se întâmplă în casa lui Smiley de când Gina Pistol e însărcinată. Un amic i-a dat de gol

Smiley şi Gina Pistol trăiesc, fără îndoială, cea mai frumoasă perioadă, iar viaţa li s-a schimbat complet de când au aflat că vor deveni părinţi. Un prieten i-a dat pe gol pe îndrăgostiţi şi a povestit ce se întâmplă în casa cântăreţului de când vedeta Antenei 1 este însărcinată.

Schimbări importante pentru Smiley şi Gina Pistol

Vestea că Gina Pistol este însărcinată a făcut înconjurul ţării, fanii îndrăgitei prezentatoare de la “Chefi la cuţite” şi “Asia Express” fiind extrem de fericiţi pentru aceasta. Deşi nu au dorit ca presa să afle despre sarcină, Smiley şi iubita lui nu au putut ţine secretul prea mult timp.

“Noi nu am dorit să spunem nimic până nu eram siguri că totul este în regulă. Eu am aproape 39 de ani, iar medicii nu îmi dăduseră şanse să rămân însărcinată natural”, a povestit Gina.

Şi cum în mai puţin de patru luni, va veni pe lume fetiţa celor doi, Gina s-a apucat să reamenajat casa din Cernica, în valoare de 300.000 de euro. Viitoarea mămică a început să caute lucruri pentru camera copilului, hăinuţe şi are grijă ca totul să fie gata până când îşi va strânge în braţe minunea.

„Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a spus o sursă din apropierea vedetei de la Antena 1, conform Click.ro.

Ce se întâmplă în casa lui Smiley de când Gina Pistol e însărcinată. Un amic i-a dat de gol

Ce se întâmplă în casa lui Smiley de când Gina Pistol e însărcinată. Un amic i-a dat de gol

Au făcut marele anunţ printr-un clip

Smiley şi Gina Pistol au recunoscut că urmează să fie părinţi în urmă cu o lună, când aceştia se aflau în vacanţă. Cei doi au realizat un filmuleţ cu tot felul de întrebări primite în ultima perioadă şi au răspuns cât se poate de sincer la tot. Emoţionaţi, cu lacrimi în ochi şi nerăbdători să devină părinţi, au povestit că vestea a fost un şoc pentru amândoi. Mai mult, cântăreţul a explicat că nu se vedea tată de fetiţă, însă ştie sigur că se va descurca de minune.

„Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt. Dar va urma”, a spus Smiley.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro