10 oct. 2020 | 15:20

Ce a pățit Smiley după ce și-a văzut fiica la ecograf. Gina Pistol a râs copios de reacția lui

Știri generale
Ce a pățit Smiley după ce și-a văzut fiica la ecograf. Gina Pistol a râs copios de reacția lui
Ce a pățit Smiley după ce și-a văzut fiica la ecograf. Gina Pistol a râs copios de reacția lui

Smiley și Gina Pistol vor deveni pentru prima dată părinți. De altfel, artistul este extrem de emoționat când a aflat că va fi tată de fată. În plus, acesta a povestit și ce reacție a avut când și-a văzut pentru prima dată fiica la ecograf.

Ce a pățit Smiley după ce și-a văzut fiica la ecograf

“Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple.
Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță, și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept”, a declarat el în cadrul unei emisiuni TV, conform Spynews.

În ce privește numele de fetiță, Smiley și Gina nu s-au hotărât. “Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto (n.r. – a râs). La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că, în sfârșit, avem o fată în familie”, a mai adăugat Smiley.

Au uimit internetul cu vestea dată

Cu toate că Smiley și Gina Pistol au încercat să țină departe de ochii lumii relația lor, acum nu se mai ascund deloc. Iar de curând au luat internetul pe sus, cum se spune, publicând un material video în care aceștia vorbesc despre relația lor și despre viitorul lor ca și părinți.

Clipul a avut un succes imediat, vizualizările crescând în mod vertiginios. Astfel că în afară de faptul că au mai câștigat în popularitate, dar au câștigat și niște bani de pe urma clipului. Filmulețul, care a urcat rapid în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube, aducându-le în jur de 5.000 de euro, spun surse. Și a ajuns, peste noapte, să aibă peste 1,8 milioane de vizualizări.

Iar ca și orice viitoare mămică, Gina Pistol se confruntă cu probleme normale de gravidă, însă asta nu a determinat-o să le ascundă, și vedeta chiar a cerut sfatul fanelor sale, de pe rețelele de socializare.

“Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?”a spus Gina Pistol.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro