Ce se întâmplă cu filmările Chefi la Cuțite după ce medicii i-au dat interdicții Ginei Pistol

Ce se întâmplă cu filmările Chefi la Cuțite după ce medicii i-au dat interdicții Ginei Pistol
Ce se întâmplă cu filmările Chefi la Cuțite după ce medicii i-au dat interdicții Ginei Pisto

Vestea că Gina Pistol este însărcinată a adus multă fericire în rândul apropiaţilor şi fanilor frumoasei prezentatoare de la Antena 1. Aşa cum era de aşteptat, acum toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu emisiunea “Chefi la Cuţite”, mai ales că iubita lui Smiley a primit recomandare de la medic să se menajeze cât mai mult.

Cum vor avea loc filmările “Chefi la Cuţite”?!

Gina Pistol este însărcinată în al doilea trimestru, motiv pentru care medicii i-au recomandat ca de acum să aibă mare grijă de ea şi să se odihnească. Desigur, asta ar însemna să renunţe la filmările pentru emisiunea “Chefi la Cuţite”. Conform celor de la Ciao.ro, aceasta nu doreşte să le pună beţe în roate producătorilor, motiv pentru care va continua să prezinte show-ul culinar până la final. Se pare că oficialii Antenei 1 s-au gândit să angajeze o asistentă pentru a o menaja pe îndrăgita prezentatoare.

Gina Pistol şi Smiley au recunoscut oficial că, în mai puţin de patru luni, vor deveni părinţii unei fetiţe, printr-un clip postat pe YouTube.

“Ne-a luat prin surprindere această veste. Eu îmi luasem gândul cumva de la asta pentru că aveam şanse foarte mici să rămân însărcinată natural. Am crezut abia când i-am auzit inimioară, până atunci nu puteam să îmi imaginez că este adevărat”, a spus vedeta Antenei 1.

Ce se întâmplă cu filmările Chefi la Cuțite după ce medicii i-au dat interdicții Ginei Pisto
Ce se întâmplă cu filmările Chefi la Cuțite după ce medicii i-au dat interdicții Ginei Pisto

Gina Pistol: “Îmi e dor să dau cu aspiratorul”

De asemenea, Gina Pistol a povestit că nu a dorit să împartă această veste cu toată lume pentru ca şansele ca ea să rămână însărcinată erau foarte mici.

“Am deja 38 de ani, iar medicii îmi dăduseră şanse foarte mici să duc o sarcină. Nici apropiaţii nu au ştiut nimic, au aflat din presă. (…)

Eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mai povestit iubita lui Smiley.

Mai mult, a recunoscut că se confruntă cu probleme normale pentru o femeie însărcinată, iar retenţia de apă îi dă mari bătăi de cap prezentatoarei TV.

“Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă. Deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?”, a spus Gina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI