EXCLUSIV Ce cadou vrea fata Andreei Antonescu de Paște. Concurenta de la Survivor, șocată să audă așa ceva

EXCLUSIV Ce cadou vrea fata Andreei Antonescu de Paște. Concurenta de la Survivor, șocată să audă așa ceva
Ce cadou vrea fata Andreei Antonescu de Paste

Andreea Antonescu, recent întoarsă în țară, de la emisiunea “Survivor” (Kanal D), filmată în Republica Dominicană, are de trecut o nouă probă, deși nu seamănă cu niciuna din cadrul vestitului concurs de supraviețuire. Fiica ei, Sienna, i-a cerut de Paște, drept cadou, doi papagali și un hamster: ”Cum să ies din situația asta?”, se întreabă Andreea, în interviul pentru impact.ro

„De Paște, fata mea vrea papagali şi un hamster. Ei, spuneţi, cum să ies din situaţia asta?”

„Vestea că fiica mea are asemenea idei de cadouri, pentru sărbătoarea de Paşte, nu mi-a căzut prea bine. Adică, nu tu păpuşi, nu tu alte feluri de jucării, nu tu hăinuţe. Nu, nimic din toate acestea. Ci papagali şi hamster. Sau cum le spun eu, mai în glumă, mai în serios, şoareci de bucătărie! Ei, spuneţi şi dumneavoastră, cum ies din situaţia asta?!

Ea spune că a început deja şi, cu ajutorul bunicii, o “acţiune de învăluire”, prin care va încerca să-şi convingă fiica să renunţe la extravaganţe şi să accepte cadouri “normale, nu neapărat banale”.

Nu ştiu de unde îi vin asemenea idei. Nu am nici cea mai mică idee. Am încercat s-o trag de limbă, să văd dacă vreun coleg sau vreo emisiune televizată i-au putut induce asemenea idei, dar nu am aflat aproape nimic. Aşa că, în aceste zile ultime, de dinaintea Paştelui, am stabilit cu maică-mea să-i atragem atenţia cu lucruri normale”, spune Andreea Antonescu.

„Nu ştiu de unde ne-am procopsit în casă cu o muscă. Care, brusc, a devenit partenera de joacă a Sienei”

Ea crede că fiica nu-i seamănă nici ei, nici tatălui ei, în materie de gusturi.

„Când eram mică, mă jucam şi eu cu animăluţele, dar cu cele mai normale, ca să el zic aşa. Hai, papagalul ca papagalul, dar hamsterul? Ce să faci cu un hamster, zău aşa?! Cred că a moştenit asemenea gene de la frate-miu, că el era singurul cu asemenea gusturi. Altfel, nu-mi explic!”, mai spune Andreea Antonescu.

Ea ne-a mai împărtăşit un episod consumat înaintea plecării spre Republica Dominicană:

„Nu ştiu de unde ne-am procopsit în casă cu o muscă. Care, brusc, a devenit partenera de joacă a Sienei. Aşa că, vreo câteva zile, cât a reuşit s-o ţină în viaţă pe biata insectă, a avut grijă mare de musca aia. Vai, ce a fost prin casă! Am ţinut geamurile închise, să nu cumva să zboare!”, ne-a mai spus Andreea Antonescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI