Andreea Antonescu, reacție surpriză despre eliminarea Anei Porgras. Ce a observat cântăreața la Survivor

Andreea Antonescu, reacție surpriză despre eliminarea Anei Porgras. Ce a observat cântăreața la Survivor
Andreea Antonescu, reactie surpriza despre eliminarea Anei Porgras

Eliminarea Anei Porgras de la Survivor România a venit ca un șoc pentru toți concurenții competiției din Republica Dominicană și o lovitură serioasă pentru Zanni. Trapperul a izbucnit în plâns în timpul Consiliului de eliminare de acum câteva săptămâni, când Ana a plecat, după ce Jador a nominalizat-o spre eliminare. Ce a observat Andreea Antonescu la Survivor. 

Andreea Antonescu, reacție surpriză despre eliminarea Anei Porgras

Chiar dacă fanii din România au încercat să convingă producătorii emisiunii Survivor ca Ana să revină în competiție, organizând o petiție online pentru acest lucru, fosta gimnastă s-a întors de ceva vreme în țară și urmărește în continuare Survivor, ținându-i pumnii strânși partenerului ei de ștafetă Zanni, pe care-l vede câștigătorul Survivor România 2021.

Andreea Antonescu a fost și ea surprinsă de nominalizarea lui Jador din timpul Consiliului, spunând că nu se aștepta nicio secundă ca Ana să fie cea numită de el și, de asemenea, să întrunească cele mai puține voturi din partea publicului, rezultând în ieșirea ei din competiția Survivor România.

„M-a surprins și pe mine plecarea Anei după cum v-a surprins și pe voi. Nu mă așteptam nicio secundă, cred că nu se aștepta nimeni. Dacă până în momentul acela argumentele erau legate de partea sportivă, cred că s-a demonstrat că nu e doar asta. Poate nu vă dați seama, dar este foarte important, sunt foarte importante voturile voastre.

Din momentul în care se dă tart Vot, dacă vreți să votați și aveți un preferat, o preferată, faceți-o, pentru că altfel, uitați, se întâmplă situații ca aceasta a Anei și regretăm cu toții, iar ulterior nu mai avem ce să facem. Mi-a părut rău că a plecat Ana”, a declarat Andreea Antonescu, conform wowbiz.ro

De ce i-a zis Andreea Antonescu lui Jador să o voteze

Jumătatea șatenă a trupei Andre a mărturisit, în cadrul celui mai recent vlog al său de pe Youtube, că o susține în continuare pe prietena ei Elena Marin, despre care speră să fie cea care aduce acasă trofeul acestui sezon de Survivor România.

De asemenea, Andreea Antonescu a vorbit despre Jador, concurentul pe care l-a apreciat și admirat cel mai mult la Survivor. Artista a fost plăcut surprinsă să-l descopere pe manelist ca pe un om sincer și asumat, pe care nu ai cum să te superi, spune ea.

În momentul în care este consiliul și chiar și de dinainte de a se începe votul, eu sunt cea care postează de fiecare dată și o susține pe Elena. Am trimis și mesaje și v-am rugat și pe voi să faceți același lucru.

Cea mai mare surpriză a acestei competiții, pentru mine, nu m-aș fi așteptat vreodată să scot cuvintele acestea pe gură pentru că ajungem să punem etichete oamenilor fără să vrem: Jador!

Un băiat cu coloană vertebrală, un băiat asumat, un băiat cu suflet de milioane, un om sensibil, un om care, dacă a putut, a ajutat cu o vorbă, cu absolut orice, un om datorită căruia râdeam non-stop, un om care ne-a încurajat atunci când a fost cazul, un om care, cu aceeași nonșalanță, spunea ”Antoneasco, îmi place de tine, dar te votez din punct de vedere sportiv.

Îi și spuneam, ”Jador, votează-mă, că te admir, că tu ești ăla sincer”. Practic el a dat startul verticalității bărbaților, pentru că, după aceea, ușor, ușor, au început și ceilalți să prindă curaj să îmi spună că mă votează pe criterii sportive. Jador, o surpriză plăcută!”, a dezvăluit Andreea Antonescu în vlogul ei de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI