EXCLUSIV Ce a făcut Nicoleta Luciu pentru tatăl său. Și bărbatul a fost uimit de gest

EXCLUSIV Ce a făcut Nicoleta Luciu pentru tatăl său. Și bărbatul a fost uimit de gest
Ce a facut Nicoleta Luciu pentru tatal sau

Nicoleta Luciu nu și-a abandonat tatăl, rămas singur în București, așa că, de Sărbătorile Pascale, l-a invitat pe bărbat la Miercurea-Ciuc, unde fosta vedetă tv locuiește alături de soțul Zsolt Csergo și de cei patru copii ai lor. Ion Luciu și-a manifestat bucuria revederii cu cei patru nepoți, pe care nu i-a mai îmbrățișat de mai bine de doi ani: „Am vorbit ieri cu Nicoleta la telefon și așa am stabilit împreună, să merg la ea, la nepoți”, ne-a spus acesta, în exclusivitate pentru impact.ro.

Nicoleta Luciu și-a invitat tatăl alcoolic la Miercurea Ciuc, de Paște. „O să-mi pregătească mâncare ungurească, mă bucur ca un copil!”

Ion Luciu a mai completat, pentru impact.ro: „Nicoleta o să pregătească mâncare ungurească, din zona unde stă ea. Sunt fericit, este și normal, că mă duc la ea, mă bucur ca un copil”.

În urmă cu câteva zile, Ion Luciu ne mai spunea că a renunțat la alcool, viciu din cauza căruia soția și copiii lui au fugit de acasă. În plus, el se confruntă și cu serioase probleme de sănătate, medicii interzicându-i să mai pună gura pe pahar:

„Am probleme cu mijlocul, mai exact am hernie de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”.

În urmă cu câțiva ani, Nicoleta și-a dus tatăl la un consult medical, el fiind diagnosticat cu hipertensiune, hepatită toxică, neuropatie periferică alcoolică, varice hidrostatice și tahicardie sinusală! Plus, risc ridicat de atac cerebral.

Atunci, speriat, a promis că va mai bea doar bere. Ca să nu mai aibă cu ce să-și cumpere băutură, Nicoleta nu i-a mai dat bani pe mână, limitându-se la a-i plăti utilitățile și la a-l aproviziona cu mâncare și cu medicamente.

Surorile Luciu au fost terorizate de tatăl lor, dependent de alcool: „Când ştiam că trebuie să ajungă acasă, ascundeam cuţitele și toporul”

Într-un moment de sinceritate, Nicoleta Luciu a povestit despre copilăria traumatizantă:

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească.

Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”.

Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu afaceristul Zsolt Csergo și locuiește la Miercurea – Ciuc, alături de soț și de cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu ar dori, la un moment dat, să revină în televiziune, însă nu a primit nicio oferă care să i se potrivească. Momentan este mamă cu normă întreagă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI