Nicoleta și Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu tatăl lor alcoolic. Ce spune bărbatul despre fiicele lui

Nicoleta și Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu tatăl lor alcoolic. Ce spune bărbatul despre fiicele lui
Tatăl surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu, despre relația pe care o are cu acestea

Surorile Iuliana și Nicoleta Luciu au trăit multe clipe nefericite în copilărie, din cauza tatălui lor, Ion Luciu, care avea patima alcoolului. Totuși, cele două nu l-au abandonat la bătrânețe, iar sclipirile timide ale unui început de relație între ei de acum șase ani au roade și astăzi. Bărbatul a vorbit despre legătura pe care o are acum cu fiicele.

Ion Luciu, despre relația cu fiicele Nicoleta și Iuliana. Legătura lor după grelele momente în care bărbatul era alcoolic

Surorile Luciu au amintiri dureroase cu tatăl lor, Ion Luciu, care, încă de anii ținereții, dăduse în patima băuturii. Nicoleta l-a dus adesea la medici, în speranța că îi va găsi leac. Astăzi, eforturile sale se văd, cel puțin așa se mândrește Ion, care a declarat că acum se ține departe de pahar.

„Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”, a declarat Ion Luciu pentru Impact.ro.

Bărbatul a menționat că și-a îmbunătățit relația cu cele două fete ale lui, care îl vizitează când și când: „Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoții. Ultima dată mi-am văzut nepoții acum trei sau patru ani și m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe”.

Nicoleta Luciu, împreună cu tatăl ei și tripleții de Crăciun

Ion Luciu a trăit clipe de basm, în urmă cu șase ani, alături de fiica lui și nepoții. Pentru prima dată, după mai bine de trei ani de la nașterea lor, acesta le-a cunoscut pe cele trei minuni ale fetei sale mai mari. Atunci, el spunea că are în continuare o mare suferință. I-ar fi plăcut ca o minune să se împlinească de Crăciun: să aibă loc o reuniune cu întreaga familie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI