EXCLUSIV Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la 1 an de la moartea sa. Fanii au rămas uimiți când au văzut asta

EXCLUSIV Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la 1 an de la moartea sa. Fanii au rămas uimiți când au văzut asta
Mihaela a rămas prietena de suflet a lui Mihai, după divorțul lor

Mihai Constantinescu a încetat din viață pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani, după ce a suferit al treilea stop cardio-respirator. Mihaela Constantinescu, prima lui soție, trăiește acum din frumoasele amintiri adunate în cei 40 de ani petrecuți alături de bărbatul pe care l-a divinizat. S-au iubit cu patimă, a urmat un divorț dureros, dar prietenia lor a dăinuit până în ultima clipă de viață a marelui artist. Destăinuirile Mihaelei, pentru Impact.ro, sunt răvășitoare.

Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multă durere, fiind plâns atât de văduva Simona Secrier, cât și de prima lui soție, Mihaela Constantinescu. Cele două au mare grijă de cum arată mormântul regretatului artist. La 1 ani de la moartea sa, toți fanii care au avut drum zilele acestea prin cimitir au putut vedea un ”covor” de flori așternut pe mormântul lui Mihai Constantinescu.

La un an de la decesul artistului, care a cunoscut celebritatea în ”Epoca de Aur” cu piesele ”Sus, în deal!”, ”O lume minunată!” și ”Un zâmbet, o floare”, Mihaela ne-a povestit despre durerea care și-a făcut culcuș în sufletul ei:

”Este îngrozitor, nu pot încă să cred și să mă obișnuiesc cu ideea că Mihai nu mai e în viață. E o durere care n-o să treacă niciodată, nu pot accepta ca o persoană atât de specială, cum a fost el, să nu mai fie, a lăsat un mare gol în sufletul meu. Cu Mihai am trăit cei mai frumoși ani ai vieții, ai tinereții, ne-am bucurat împreună de celebritatea lui. După divorț, nu am mai trăit ca bărbat și ca femeie, a fost însă o altă formă de iubire. Am rămas alături de el, îl voi iubi mereu, chiar și dincolo de moarte!”, a spus ea, printre lacrimi, pentru Impact.ro.

Mihaela a depus la Cimitirul Ghencea Militar o coroană de trandafiri din mătase

 

Mihai Constantinescu a avut parte de două parastase de un an

Cei doi foști soți au rămas prieteni și după divorțul intervenit după un mariaj lung, de 28 de ani:

”Am fost și în vacanțe împreună, cu el și cu soția lui, Simona. Până în ultima clipă a vieții lui am stat lângă el, speram într-o minune, că-și va reveni. Mihai va face mereu parte din familia mea, am fost împreună 40 de ani, la bine și la greu”, a mai adăugat ea, în această confesiune emoționantă, pentru Impact.ro.

Mihaela, Simona și Mihai erau buni prieteni, petreceau împreună și vacanțele

Dacă la înmormântare, Mihaela și Simona, femeile pe care Mihai Constantinescu le-a adorat, au fost unite în suferință și s-au susținut, la parastasul de un an au împărțit pachete cu mâncare și cu haine în zile diferite.

”Am făcut parastas săptămâna trecută, am împărțit mâncare la Căminul de bătrâni ”Precupeții Vechi”, din București, și i-am dus lui Mihai o coroană de trandafiri, din mătase, care rezistă foarte mult. Simona făcuse pomană cu câteva zile înainte, eu nu am putut participa atunci pentru că eram încă în Italia, unde locuiesc”, a mai menționat Mihaela.

Mihaela și Mihai Constantinescu în tinerețe

Mihai Constantinescu: „Nu de moarte mi-e frică, ci de veșnicia ei”

Solistul Mihai Constantinescu vorbea cu detașare despre moarte, într-un interviu de acum câțiva ani, pentru Antena Stars: „Nu mă gândesc la moarte. Am zis că poate, undeva, cândva, ne vom întâlni într-o altă dimensiune. Există splendida vorbă că nu de moarte îmi este frică, ci de veșnicia ei. Sunt extrem de multe teorii vizavi de moarte, de moartea clinică, ce au pățit cei care au fost în moarte clinică, cum au plecat pe acel tunel de lumină. Unii s-au întors și au spus, alții nu. Sau probabil că asta e o activitate finală a creierului”. Iar despre Mihaela, prima lui soție, a avut mereu numai cuvinte de laudă: ”Faptul că oamenii pot să păstreze relații frumoase este minunat. Ce poate fi mai frumos? Avem o apariție într-o gară și o dispariție în altă gară. Între timp trebuie să fim buni, înțelepți, înțelegători”.