EXCLUSIV Ce dezvăluiri a făcut soția lui Mihai Constantinescu la un an de la moartea artistului: ”Mi-a spus asta în vis”

EXCLUSIV Ce dezvăluiri a făcut soția lui Mihai Constantinescu la un an de la moartea artistului: ”Mi-a spus asta în vis”
Un an de la moartea artistului Mihai Constantinescu

A trecut un an de la moartea  lui Mihai Constantinescu. Primul an de la moartea vedetei a trecut greu pentru ultima soție, Simona Constantinescu. La un an de la  eveniment, soția acestuia a decis să îi facă parastas, chiar dacă ne aflăm în pandemie.

Un an de la moartea lui Mihai Constantinescu

La 29 octombrie 2019 îndrăgitul Mihai Constantinescu a plecat dintre noi, în urma unei grele de suferințe. Așa cum se obișnuiește, Simona i-a făcut parastasul de un an, sâmbăt trecută, pe 24 octombrie, în prezența nașilor de cununie și a multor prieteni de suflet, cum i-a numit ea.

Simona Secrier și Mihai Constantinescu și-au întreținut povestea de dragoste departe de ochii presei și ai curioșilor preț de mai bine de 20 de ani. Abia în 2017, la insistența cântărețului, au decis să-și oficializeze relația. În același an au decsi să meargă în fața altarului. Cei doi şi-au jurat iubire şi credinţă în fața lui Dumnezeu, dar din nou totul a rămas secret.

EXCLUSIV Ce dezvăluiri a făcut soția lui Mihai Constantinescu la un an de la moartea artistului Mi-a spus asta în vis
Simona Constantinescu și Mihai Constantinescu

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu de acum trei ani.

”Mi-a spus asta în vis”

Simona a dezvăluit pentru Playtech că l-a visat de două ori pe Mihai, în ultimul an. Ea a adăugat că de fiecare data, în vis, Mihai a repetat gestul de a se închina, așa cum făcea și în fața publicului, la finalul interpretării unui melodii. Simona Secrier, soția artistului, este și ea o mica vedetă a lumii muzicale românești. A făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile. A scos două albume de muzică etno-dance.

„Mi-a spus ceva pe care prefer să-l țin doar pentru mine. Va fi secretul pe care-l iau cu mine în mormânt. Dar celor care l-au iubit le spun că Mihai mi-a spus că e bine acolo unde e, adăugând doar atât !”, ne-a spus Simona.

După ce a plecat din „Etno”, ea a preferat o carieră solo, care nu i-a adus mari satisfacții. Dar care i-a dat ocazia de a-l întâlni pe Mihai Constantinescu. Cei doi s-au îndrăgostit, iar Mihai Constantinescu a decis să o ajute să-și lanseze primul album solo. Simona Constantinescu mai spune că lumea nu l-a uitat pe Mihai al ei:

”În tot acest an am fost, aproape zilnic, la mormântul său, din Cimitirul Militar Ghencea. Lumea mai trece și azi pe acolo și aprinde lumănări sau lasă acolo câte un disc de vinil cu melodiile sale.”, a mai declarat soția acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI