Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri despre artist. Cum a aflat de amanta lui

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri despre artist. Cum a aflat de amanta lui
Mihaela Constantinescu, despre infidelitatea fostului soț

Mihaela Constantinescu a oferit detalii despre infidelitatea artistului. Cum a aflat fosta soție a regretatului cântăreț de amanta lui?

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, despre infidelitatea artistului

Mihai Constantinescu a fost unul din bărbații norocoși care a reușit să aibă liniște între fosta și actuala soție. Cei trei nu doar că aveau o relație decentă, ci erau prieteni și se sprijineau la timp de nevoie. După vestea că artistul a murit, cele două femei din viața lui și-au plâns durerea unei alteia și au avut grijă amândouă de aranjamentele care trebuiau făcute pentru înmormântarea solistului.

Mihaela a ales să marcheze din nou data de la prima lor întâlnire printr-un mesaj extrem de emoționant. Ca de fiecare dată, cuvintele de laudă la adresa fostului partener nu au lipsit. “S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut… şi nu ne-am despărţit niciodată… Trăieşti în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi toată viaţa mea. Îţi multumesc pentru Lumea Minunată de care ne-am bucurat împreună şi îţi plâng amintirea în fiecare zi”, a scris sursa citată pe o rețea de socializare.

Mihaela Constantinescu, despre infidelitatea fostului soț
Mihaela Constantinescu, despre infidelitatea fostului soț

„El a iubit-o mult”

Mihaela a recunoscut că lucrurile între ei au scârțâit într-un moment al vieții, atunci când regretatul cântăreț a pus ochii pe Anastasia Lazariuc.

”Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoşteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în ţară, i-a obţinut cetăţenia, a obţinut casă pentru ea şi copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu. Dar mă bucur pentru el că a reuşit să se rupă din această relaţie pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lângă el de o femeie care să-l înţeleagă”
Mihaela Constantinescu