Elena Merișoreanu are grave probleme de sănătate. Medicii au decis să o opereze

Elena Merișoreanu are grave probleme de sănătate. Medicii au decis să o opereze
Elena Merisoreanu se opereaza de urgenta. Vestea cumplita pe care a primit-o la doctor

Elena Merișoreanu trece prin clipe dificile din cauza problemelor de sănătate. Cunoscuta interpretă are nevoie urgentă de operație, potrivit medicilor.

Elena Merișoreanu are grave probleme de sănătate

Elena Merișoreanu va fi operată de urgență din cauza faptului că are pietre la fiere. Medicii i-au spus că trebuie să sufere o intervenție chirurgicală cât mai repede, pentru că situația nu suportă amânare.

Interpreta a declarat că și-a dat seama că ceva este în neregulă cu corpul ei când a început frecvent să se baloneze.

„Lună după lună nu te duci să-ți faci toate analizele și m-am dus ieri și le-am făcut cam pe toate. Îi povesteam domnului profesor că la anumite mâncăruri mă balonez și nu știu ce am. Am făcut ecograful și am aflat că am pietre la fiere. Am fost azi dimineață la chirurg, am vorbit cu dânsul și mă operează săptămâna viitoare”, a declarat Elena Merișoreanu.

Artista a declarat că medicii i-au povestit că operația va fi una ușoară și că nu are motive să se teamă. În plus, a povestit ea, sunt lucruri normale pentru o persoană de vârsta ei.

„Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre. (…) Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație. (…)Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă (…) Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie”, a continuat cântăreața.

Cântăreața s-a confruntat în trecut și cu alte probleme de sănătate

În urmă cu trei ani, Elena Merișoreanu s-a confruntat cu o problemă de sănătate gravă. Ea a avut corzile vocale rupte în totalitate. Medicii au reușit să o pună pe picioare atunci și tratamentul pe care l-a luat i-a ameliorat durerile.

„Acum vreo două săptămâni, a început calvarul! Eram la un eveniment, la Baia Mare, și după primul program, mi s-a făcut rău! Am început să tușesc și mă durea gâtul îngrozitor! Nu mai puteam să respir și nici să vorbesc! Ca un făcut, nu am mai mai apucat să mă urc pe scenă, lucru care nu mi s-a mai întâmplat niciodată!.

Toată lumea și-a făcut probleme pentru mine. Am fost transportată imediat la o clinică din zonă, unde am și primit un tratament care să mă repună cât de cât pe picioare, să pot să ajung la București.

Am avut corzile vocale rupte în totalitate pe partea stângă! Ce să-i faci, asta este boala noastră, a artiștilor, să fim afectați la gât! Ar trebui să nu o iau ca pe un coșmar, dar, fără exagerare, așa este!”, declara, în 2018, Elena Merișoreanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI