Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre medicii care i-au tratat soțul. Cum s-ar fi purtat cu el, de fapt (exclusiv)

Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre medicii care i-au tratat soțul. Cum s-ar fi purtat cu el, de fapt (exclusiv)
Elena Merisoreanu, dezvaluiri despre medicii care i-au tratat sotul

Intrepreta de muzică populară, Elena Merișoteanu, a trecut prin mari emoții vreme de două săptămâni, cât timp medicii s-au luptat să-i salveze viața soțului ei, pe nume Viorel Croitoru, care a fost diagnosticat cu coronavirus.

Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre medicii care i-au tratat soțul

În prezent, acesta este externat din spital, se simte bine și este răsfățat de soție, care le este extrem de recunoscătoare cadrelor medicale.

”Pentru mine, doctorii reprezintă Dumnezeu!”, a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru impact.ro.

De altfel, Elena Merișoreanu a spus că a avut mari emoții pentru jumătatea sa, întrucat starea de sănătate i se degradase rapid în urmă cu două săptămâni. Acesta a fost externat vineri din spital, dar nu poate uita coșmarul prin care a trecut.

”Acum, soțul meu se simte bine. Vă dați seama că a mers la spital cu plămânii afectați 75% și a ieșit din curtea unității medicale pe picioarele lui. Se descurcă singur, dar îl răsfăț și eu cu ciorbițe și tocănițe. Ieri s-a plimbat prin curte, s-a jucat cu nepotul nostru. Mănâncă singur. Nu stau cu masca în prezența lui, pentru că nu mai este bolnav. Plus că, în urmă cu câteva zile, am fost și la rapel, la vaccin, așa că nu are de ce să îmi mai fie frică”, a spus artista, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cum a ajuns să se îmbolnăvească de coronavirus soțul Elenei Merișoreanu

Mai mult decât atât, aceasta vrea să mulțumească public personalului medical de la Spitalul ”Victor Babeș” din București, acolo unde soțul acesteia a fost internat timp de 14 zile:

”Mă bucur că personalul medical unde a fost internat soțul meu a avut grijă de el, și nu numai de el, ci și de restul pacienților. Doctorii i-au făcut perfuzii, tot ce trebuie să se facă bine. Pentru mine doctorii reprezintă Dumnezeu.

Tot Elena Merișoreanu a mai povestit cum s-a îmbolnăvit partenerul ei de viață:

”Noi avem o căsuță în Vâlcea, iar el a fost să curețe pomii, s-a văzut acolo cu mai multe persoane și cred că de acolo a luat virusul, de la un muncitor. El are și diabet și poate s-a agravat și de la asta. Nu credeam că mai scapă, având în vedere starea în care era când l-am adus la spital. Nu mai putea respira, era foarte rău, ce-i drept. Am avut parte de niște doctori deosebiți, care și-au dat toată silința să îl facă bine. Soțul meu le zicea asistentelor ”furnicuțe”. S-au mișcat foarte repede și foarte bine, mi-au pus soțul pe picioare”, a conchis aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI