Elena Gatcin, mesaj pentru Andra după ce i-a dat Golden Buzz. Cătălin Măruță a fost uimit

Elena Gatcin, mesaj pentru Andra după ce i-a dat Golden Buzz. Cătălin Măruță a fost uimit
Elena Gatcin: ”Pentru finală nu voi cânta o piesă doar de drag”

În ultimpul episod de la ”Românii au Talent” Andra a uimit audiența dând un nou Golden Buzz. Protagonista momentului unic a fost Elena Gatcin care a emoționat prin interpretarea ei. Vocea Elenei și piesa aleasă au fost elementele definitorii pentru trimiterea ei în semifinalele competiției.

Elena Gatcin emoționată după prestația de la ”Românii au Talent”

Venită din Constanța, unde locuiește de 14 ani, Elena Gatcin, a făcut să vibreze masa jurațilori. Numărul impresionant de telespectatori au rămas cu gura căscată la prestația Elenei Gatcin de la ”Românii au Talent”.

Andra nu a stat prea mult pe gânduri apăsând butonul magic care a propulsat-o pe Elena Gatcin direct în semifinale. Nici astăzi, după atâtea zile, Elena Gatcin nu își revine, emoțiile compleșind-o. Invitată în platoul lui Cătălin Măruță, Elena a vorbit despre momntul de pe scenă care i-a adus locul în semifinala ”Românii au Talent”.

Și acum am emoții când îmi amintesc, a fost superb. Când am început să cânt, s-a făcut o liniște mortală. Nu m-am așteptat. Mai cânt vara la restaurante, mai facem un ban în plus și acumulăm experiență.

Cam așa facem vara, plus concerte sau spectacole, o fac cu mare drag.”, a povestit Elena Gatcin la Măruță în platou.

După cum a relatat concurenta, nu a avut o viață ușoară, mama acesteia făcând sacrificii enorme ca Elena să poată învăța la o școală de muzică. Povestea concurentei este una emoționantă și una de luat drept exemplu și de ceilalți. Inclusiv Elena Gatcin a trebuit să facă eforturi în perioada studiilor de la Conservator pentru a se putea întreține.

Mama a rupt o bucățică din sufletul ei ca eu să fac o școală, cineva i-a spus să o facă pentru că nu va regreta. M-a sunat a doua zi și a început să plângă, i-am zis să nu o facă. Timp de 5 ani se trezea cu noaptea în cap, venea să mă pregătească de școală, 40 de km, și apoi se ducea la muncă. Pentru mine, mami este tot, chiar dacă nu îi mulțumesc suficient de des.

Am predat și muzică la Chișinău, cât am făcut conservatorul. Aveam 3 locuri de muncă atunci, am vrut să am banii mei, să fiu profesoară. Îmi plac copiii foarte mult, am răbdare cu ei chiar dacă unii se mai urcau pe bănci, pe catedră.”

”Pentru finală nu voi cânta o piesă doar de drag”

Mai este puțin și se apropie semifinala și finala ”Românii au Talent”. Presiunea și emoțiile cresc, de la zi la zi, pentru fiecare concurent care a trecut în această etapă. Rămâne să vedem care vor fi favoriții telespectatorilor. Elena Gatcin știe deja ce va face în finală și cum va încerca să emoționeze încă odată jurații, dar și telespectatorii ”Românii au Talent”.

Pentru finala nu voi cânta o piesă doar de drag, am ales în repertoriu piese care se resimt. Nu pot să vă spun, dar știu ce piese ar putea merge, e secret încă.

Vreau să îi transmit multe mulțumiri Andrei pentru ce a făcut, piesa a intrat în camerele inimii sale și ea a simțit mesajul pe care l-am transmis. Mă bucur că a apăsat acel buton, nu mă așteptam. A fost un moment euforic”, a mărturisit Elena Gatcin în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.