09 apr. 2021 | 17:28

Alexandra Dinu și-a lăsat fiul în România. De ce a plecat în Italia, fără Mario. Cătălin Măruță a fost uluit de răspuns

Monden
Alexandra Dinu și-a lăsat fiul în România. De ce a plecat în Italia, fără Mario. Cătălin Măruță a fost uluit de răspuns
Alexandra Dinu și-a lăsat fiul în România. De ce a plecat în Italia, fără Mario. Cătălin Măruță a fost uluit de răspuns

Superba Alexandra Dinu a plecat, de urgență, în Italia, fără fiul ei Mario Mutu. Când și de ce se va întoarce frumoasa actriță înapoi în România. Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii de la PRO TV, a fost uluit de răspunsul blondinei. Ce se întâmplă, de fapt.

Alexandra Dinu și-a lăsat fiul în România

Fără îndoială, Alexandra Dinu este una dintre cele mai apreciate, cunoscute și populare vedete ale momentului în România. Provocarea de a accepta invitația celor de la PRO TV pentru a ocupa scaunul de jurat la emisiunea Românii au Talent au readus-o pe frumoasa actriță în centrul atenției mass-media.

De ceva timp, frumoasa Alexandra Dinu s-a întors în Italia, pentru a onora un contract cu o celebră firmă de bijuterii, a cărei imagine este. De asemenea, fosta soție a lui Adi Mutu a intrat în legătură directă, prin Skype, cu gazda emisiunii La Măruță, pentru a-i spune că abia așteaptă să revină, în România, pentru etapa semifinalelor de la Românii au Talent.

„Sunt la o ședință foto pentru o colecție de bijuterii pe care o promovăm, m-am oprit să vorbesc cu tine. Aveți cozonaci super, sunt mai buni decât panettone, clar. Mă pregătesc să vin la București săptămâna viitoare, abia aștept. Vin semifinalele, mergem în etapa următoare.

În Italia au început să se miște lucrurile, am fost în carantină. Dar acum am început treaba. Mario nu e atât de departe, e în România și vorbim des. Mereu îmi e dor de el, dar e băiat mare, trebuie să îi las spațiu să devină și el bărbat. Să nu fie mereu cu mami de mână, dar asta nu înseamnă că nu o să fim apropiați.

Alexandra Dinu, despre cel mai important bărbat din viața ei

Întrebată de Cătălin Măruță cum stă la capitolul amoros, Alexandra Dinu a refuzat, diplomat, să răspundă, preferând să nu dezvăluie nimic despre a doua cea mai importantă prezență masculină din viața ei, după fiul ei Mario.

Cu tine mă simt cel mai în largul meu, dar nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală. Dacă vrei, ieșim la o cafea și îți spun doar ție. Am fost clară când am zis că nu vreau să vorbesc despre asta (n.r. despre iubitul ei). Tu mă cunoști de când eram mică, mă mai trăgeai de limbă.

M-am acomodat bine la Românii au Talent, au fost elemente noi și a trebuit să învăt mersul lucrurilor. Mie îmi place să intru mai timid, mai pe vârfuri și să mă acomodez. Este o echipă frumoasă de profesioniști desăvârșiți și concurrenți talentați”, a mărturisit Alexandra Dinu la PRO TV.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro