Golden Buzz la Românii au Talent. Andra a fost pur și simplu șocată de Elena Gatcin: ”M-a terminat, nu mai pot” VIDEO

Golden Buzz la Românii au Talent. Andra a fost pur și simplu șocată de Elena Gatcin: ”M-a terminat, nu mai pot” VIDEO
Golden Buzz la Românii au Talent. Andra a fost pur și simplu șocată de Elena Gatcin: ”M-a terminat, nu mai pot”

Elena Gatcin venit la Românii au Talent plină de emoții și speranțe. S-a mutat în Constanța din Republica Moldova, acum 12 ani. A fost dificl să se acomodeze în România, iar asta din cauza accentului pe care îl avea și a limbii române. S-a râs de ea, iar asta a făcut-o să plângă și să își dorească să se întoarcă acasă. 

Elena Gatcin a șocat juriul Românii au Talent

A venit pe scena Românii au Talent plină de emoții, neștiind ce avea să se întâmple la finalul numărului. A cântat o piesă de a Aurei Urziceanu, iar Andra a rămas uimită de vocea și talentul concurentei. Elena este credincioasă și face muzică de mic copil, iar pentru asta îi este recunoscătoare mamei sale, care a dat-o la liceul de muzică, deși era foarte departe de casă.

„Puțin emoționată, dar sunt ok. Sunt din Republica Moldova, dar de 12 ani stau în Constanța. Mi-a fost greu pentru că nu vorbeam cum vorbesc oamenii de aici, se râdea de accentul meu. Asta m-a supărat, pentru că mă simțeam diferită. Aș fi vrut să fie mama lângă mine. Sunt muzician, pianist și vocalist. Datorită doamnei profesoare de la grădiniță, a sfătuit-o pe mama să mă dea la un liceu de muzică. E greu să vii 40 de kilometri la liceu. Atât de multă încredere în mine a avut, dar îi mulțumesc foarte mult. Știu doar două persoane că am venit aici, mama și copilul meu, Alexandru”, a explicat Elena.

Elena s-a așezat timidă la pian și plină de emoții a început să cânte, lucru pe care îl face de mică și îl face bine. Vocea ei a impresionat juriul, iar melodia aleasă a fost una cu un mesaj puternic.

Prestația Elenei, recompensată cu Golden Buzz la Românii au Talent

Toți cei patru jurați au rămas surprinși de vocea și talentul Elenei. Andra a fost cea mai emoționată, iar asta pentru că melodia aleasă de Elena i-a adus înapoi amintiri foarte dragi.

„Mi se pare că prea multe nu sunt de adăugat. Ca și cum vezi piramidele, munții (..) Sunteți în posesia unei prestații de necomentat pentru mine. Călinescu

”M-ai lăsat fără grai, m-ai lăsat cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările. Ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva pentru că am început să cânt acest cântec cu fratele meu, când eram mici. Sunt foarte multe amintiri și când văd un om atât de talentat, trebuie să îi recunosc meritele și nu am altfel cum, decât să apăs acest buton. Mergi în semifinală

Andra a apăsat butonul de Golden Buzz, iar Elena a rămas pur și simplu uimită. Nu a putut să spună absolut nimic preț de câteva minute.

„Nu pot să cred. Vai de mine, nu pot să cred. Nu pot să cred. Mulțumesc frumos”, a spus Elena, uimită.

„E un om cu un suflet muzical. Simte muzica la un alt nivel. E și păcat să nu răsplătim oamenii ăștia care fac muzică de atâția ani și cântă printr-o cârciumă sau pe unde apucă. Când vin într-o competiție de asta ca Românii au Talent, cred că își merită locul în semifinală”, a spus Andra, la testimoniale.

„Deci nu îmi puneți multe întrebări, că nu pot să vă răspund. Sunt foarte emoționată și nu pot”, a spus Elena, în încercarea de a își găsi cuvintele.

Andi Moisescu: „Ea merită să câștige”

Andi a spus că Elena ar merita să câștige această ediție de Românii au Talent, datorită vocii sale deosebite. De altfel, el a spus că au mai fost lucruri frumoase pe scenă, dar niciunul ca momentul Elenei.

„Au fost lucruri frumoase, dar atât de frumoase, mai rar. M-a fermecat tot la Elena. Are tot ce vrei. A fost de departe cea mai frumoasă interpretare a acestei piese. Iar femeia asta este divină. Realmente divină. Dacă ar fi după sufletul meu, ea ar merita să câștige ediția asta de Românii au Talent”, a spus Andi Moisescu.

„Chiar sincer nu mă așteptam. Am fost total surprinsă, mă așteptam la 2,3 de „DA” și la revedere. Andra a fost omul special care a pus mâna pe acest buton. Mă bucur foarte mult că am putut să ajung cu această melodie la sufletul ei”, a spus Elena.