14 iun. 2023 | 13:10

Dosarul decesului Mădăline Manole se va redeschide? Probele noi găsite la expertiză

Știri generale
Dosarul decesului Mădăline Manole se va redeschide? Probele noi găsite la expertiză
”Este foarte mult de lucru pentru că trebuie să arătăm unde au fost erorile și de ce este omor.”

În urmă cu 13 ani, fără niciun fel de avertisment, lumea muzicii românești intra într-o stare de șoc la vestea morții fetei cu părul de foc, Mădălina Manole. S-au scris și spus multe despre tragica dispariție a artistei, ia astăzi aflăm că existe toate șansele ca dosarul decesului Mădăline Manole se se redeschidă. Conform unor surse au fost probe noi găsite la expertiză.

Dosarul decesului Mădăline Manole. Ultima seară din viața regretatei artiste

Este seara zilei de 13 iulie 2010. Mădălina Manole, după o zi plină și repetiții cu trupa ei, revine seara acasă, unde avea să petreacă câteva ore cu soțul și micuțul lor. Totul pare a fi în regulă, iar regretata artistă nu ar fi dat niciun semn asupra a ceea ce avea să se întâmple.

Este 14 iulie, ziua de naștere a Mădălinei Manole, ora 2:32 noaptea. Mădălina Manole își trimite pe telefonul mobil un SMS, de fapt, conform anchetatorilor, un mesaj de adio, iar la câteva minute după decide să înghită o cantitate impresionantă de pesticid Carbofuran (Furadan), și se sinucide.

Vezi și: Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole. Ce au dezvăluit experții, de fapt. S-a aflat acum!

În dimineața zilei în care împlinea 43 de ani, la ora 5:30, Petru Mircea, soțul vedetei, se trezește și își găsește soția întinsă pe jos fără suflare. La 7 minute de la această tragică descoperire sună la 112, iar la ora 5:43 de minute un echipaj de Salvare ajunge la locuința acestora, iar până în jurul orei 7:01 se încearcă resuscitarea Mădălinei, dar fără niciun rezultat. Se declară oficial decesul. Procuratura ajunge la locuința acestora, în jurul orei 9:00, și se începe colectarea de probe, totul indicând un suicid.

Familia nu crede în verdictul dat de procurori

Încă din primele ore, după anunțul decesului apar multe contradicții și multe relatări ambiuge, iar familia regretatei artiste declară că nu crede în verdictul dat de medicii care au fost la fața locului, precum nici în concluziile enunțate de procurorii de caz. Soțul Mădălinei, Petru Mircea este audiat de procurori atât în locuința lor, cât și, ulterior, la sediul Poliției.

”Nu că am crezut că nu s-a sinucis, chiar nu am niciun dubiu. Cât voi trăi, am să spun că sora mea nu s-a sinucis. Nu a fost o sinucigașă!

Aici nu e pe „am crezut” sau „cred”. A fost sinucisă! (…) Îmi doresc să se poată redeschide cazul, dar nu știu…”, a declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, fratele regretatei Mădălina Manole.

Vezi și: Fratele Mădălinei Manole, reacție dură după declarațiile lui Răzvan Simion: ”Poate îl lovește și pe el!”

Ulterior, un număr important de experți, inclusiv un profiler FBI, Mihaela Brooks, au studiat cazul, concluzia acestora fiind că este unul unic în lume, afirmații bazate pe dovezile din dosar și pe inadvertențele și golurile acestuiaDar, cele mai dure concluzii le-a tras chiar Mihaela Brooks, profilerul FBI, care declara în martie a.c., după 13 ani de la deces, că ”Spre marea mea bucurie, experţii români pe care îi aduc în toxicologie şi medicină legală, chiar interpretarea urmelor la faţa locului, au început să îmi dea dreptate şi spun că, nu numai că sunt mari semne de întrebare, dar unii dintre ei deja au confirmat că a fost omor”.

Vezi și: Cea mai tristă moarte din showbiz. Scrisoarea tulburătoare pentru Mădălina Manole

Dosarul decesului Mădăline Manole se va redeschide?

Pe fondul unor noi investigații realizate de același profiler, și în urma recentelor declarații, există șanse foarte mari ca dosarul decesului Mădăline Manole se se redeschidă. De altfel, într-o postare publică recentă, Mihaela Brooks declara:

”Sperăm că săptămâna viitoare să fim în tribunal la cazul Mădălinei Manole. Este foarte mult de lucru pentru că trebuie să arătăm unde au fost erorile și de ce este omor.

Avem niște expertize care s-au făcut și care arată omorul. Vor fi făcute publice doar după ce începe procesul. Mai multe nu pot să spun acum, ce dovezi avem”, a scris recent Mihaela Brooks pe rețelele sociale.

Vezi și: Ce a făcut Mădălina Manole cu doar câteva ore înainte să fie găsită moartă. Nimeni nu se aștepta la asta

De altfel expertul FBI a avut o serie de materiale video, publicate pe Youtube, în care demontează firul evenimentelor și ale declarațiilor date ulterior de Petru Mircea, soțul regretatei Mădălina Manole, bazându-se strict pe analizele sale și pe informațiile, sau mai bine zis, pe lipsa unor informații extrem de importante din dosar.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vremuri tulburi pentru aceste zodii. Curg problemele
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro