Fratele Mădălinei Manole, reacție dură după declarațiile lui Răzvan Simion: ”Poate îl lovește și pe el!”

Fratele Mădălinei Manole, reacție dură după declarațiile lui Răzvan Simion: ”Poate îl lovește și pe el!”
Fratele Mădălinei Manole, reacție la adresa declarațiilor lui Răzvan Simion.

Fratele Mădăline Manole vine cu o reacție dură în urma declarațiilor făcute de Răzvan Simion. Bărbatul a rămas șocat de cele spuse de prezentatorul de la emisiunea ,,Neatza cu Răzvan și Dani”. Fratele regretatei soliste nu a putut să lase lucrurile așa și a venit cu cuvinte grele pentru vedeta de la Antena 1. ,,Ce priceput e el în problemele astea feminine cu depresii post partum! Poate îl lovește și pe el!”, a spus cel din urmă.

Fratele Mădălinei Manole, reacție dură: ce spune despre declarațiile lui Răzvan Simion?

Au trecut 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Cântăreața este și acum regretată de fani și mai ales de familie. Fratele său o amintește des și îi apără imaginea secundă de secundă. Acesta nu a putut suporta vorbele lui Răzvan Simion la adresa solistei și a venit cu o reacție dură. Mădălina ar fi împlinit astăzi 55 de ani.

Din păcate, cea din urmă a încetat din viață chiar de ziua ei. Marian Manole a declarat recent că este foarte supărat de cele spuse de moderatorul de la Antena 1. Cel din urmă a adus-o în discuție pe cântăreață în podcast-ul lui Radu Țibulcă. Mai exact, el a discutat despre ultima participare a vedetei în studioul lor de filmare, lucru care s-a întâmplat cu o săptămână înainte de tragedie.

„Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile. Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut. Cariera plus depresia asta post partum au fost un cocktail de hormoni, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei. Există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă și pentru copil”, a spus el.

,,Ar fi trebuit să tacă”

Fratele regretatei cântărețe nu a putut să lase lucrurile așa și l-a atacat dur pe prezentator pentru cele spuse. Mai mult decât atât, bărbatul a subliniat că Răzvan Simion vorbește fără să știe și că nu are deloc respect față de amintirea Mădălinei.

”Hormonii lui au luat-o razna. O fi de la căldură sau de la inactivitate sexuală? Despre Răzvan ăsta nu pot să spun decât că vorbește fără să știe, aceștia ca el sunt oameni care au cunoscut-o doar de conjunctură!

Dacă avea puțin respect față de ea, de familia ei, și dacă era mai documentat în ăștia 12 ani, ar fi trebuit să tacă, măcar! Ce să spun despre unii ca ăsta, care au cunoscut-o doar în studio!”, a declarat Marian Manole, pentru ego.ro.