14 iun. 2021 | 18:38

Detalii ireale despre cazul Elodia. Ce făcea mama lui Cristian Cioacă, când avocata încă trăia (exclusiv)

News
Detalii ireale despre cazul Elodia. Ce făcea mama lui Cristian Cioacă, când avocata încă trăia (exclusiv)
Ce făcea mama lui Cristian Cioacă pe când Elodia trăia. Detalii ireale

S-au aflat noi detalii terifiante despre cazul Elodia! Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de executare pentru crimă după ce s-a găsit vinovat de moartea soției sale. Totuși, pe când avocata se afla în viața, mama partenerului său făcea câteva lucruri ce au șocat pe toată lumea.

Noi detalii terifiante despre cazul Elodia. Ce se întâmpla în timp ce avocata trăia

Chiar dacă Elodia a fost dată dispărută în urmă cu 14 ani, mama ei, Emilia Ghinescu, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre mariajul pe care l-a avut avocata cu polițistul Cristian Cioacă. Femeia a acuzat că mama bărbatului i-ar fi găsit amante pe când trăia fiica ei, de aceea nici nu a vrut să vină la proces timp de șapte ani.

„Șapte ani ne-am judecat, mama lui Cioacă nu a venit niciodată la proces. De ce, oare? S-au ascuns ca șobolanii. Pe vremea când trăia Elodia, mama lui îi găsea amante prin Pitești și de aici s-a stricat și casa lor. Înainte de a muri Elodia, cu trei zile, mi-a spus mama lui Cristi că urmează să primească fata mea o mamă de bătaie. Toate au ajuns aici din cauza lu maică-sa, ea îl influența pe Cioacă și uite ce s-a întâmplat. Plus că, probabil, în seara crimei, era și beat.”, a declarat femeia îndoliată, pentru Impact.ro.

Cazul Elodiei a îngrozit o lume întreagă

Despre cazul avocatei multe s-au zis, așa că românii de pe tot globul au sperat până în ultima secundă că aceasta o să fie găsită. Mama sa, Emilia Ghinescu, a dezvăluit că multe persoane i-au trimis scrisori pentru a discuta cu ea despre ce a pățit Elodia.

„Cazul ăsta este un caz care a îngrozit tot globul. Am acasă 16 saci cu scrisori de la oameni și mi-au zis că sunt șocați de tot ce mi s-a întâmplat mie și fiicei mele. Am scrisori primite și de la români din Africa.”, ne-a mai spus femeia.

Emilia Ghinescu: ‘Pentru mine, omul acesta nu există’

De asemenea, Emilia Ghinescu a susținut că niciodată nu o să îl ierte pe polițistul Cristian Cioacă pentru tot ce s-a întâmplat. Femeia a trecut printr-o durere greu de dus în momentul în care și-a pierdut fiica, așa că pentru ea bărbatul ce i-a fost partener Elodiei nu mai există.

„Să îl ierte diavolul, când ajunge pe lumea cealaltă, nu eu. Pentru mine, omul acesta nu există, pentru mine este un criminal, nu îl iert niciodată, neam de neamul lui nu o să îl ierte. Cum să omori un om, mie îmi e milă de orice vietate, nu o omor. Eu nici un șarpe nu aș ucide, are și el viața lui. Cine sunt eu, ca să îi iau zilele?”, a transmis Emilia Ghinescu.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Horoscop, 4 mai 2024. Bani și reușite pentru Berbeci. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Capital.ro
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare. Ar putea ieși mai devreme la pensie cu până la 3 ani și jumătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro