Ce se întâmplă acum cu copilul Elodiei și al lui Cristian Cioacă. Câți bani primește, chiar dacă și-a schimbat numele

Ce se întâmplă acum cu copilul Elodiei și al lui Cristian Cioacă. Câți bani primește, chiar dacă și-a schimbat numele
Ce se întâmplă acum cu copilul Elodiei și a lui Cristian Cioacă

În urmă cu 13 ani, cazul Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă apărea la toate posturile TV din România. Avocata nu era de găsit nicăieri, iar autoritățile erau neputincioase în fața acestui caz. Acum Cioacă își ispășește pedeapsa în închisoare, fiind găsit vinovat de uciderea soției sale. Fiul celor doi are acum de suferit cel mai mult.

Ce se întâmplă cu copilul Elodiei și a lui Cristian Cioacă

Una dintre cele mai controversate povești din România este cea dintre Elodia Ghinescu și polițistul Cristian Cioacă. Acesta din urmă a fost acuzat și închis pentru uciderea soției sale, din cauza geloziei.

În acest caz singura victimă colaterală este chiar fiul celor doi, Patrick Cioacă. Acesta are 15 ani acum și își continuă viață cum poate mai bine, ferit de ochii curioșilor. El locuiește împreună cu mătușa lui și este membru al Federației Romane de Baschet.

Fiul Elodiei și a lui Cristian Cioacă și-a schimbat numele de familie

După ce a rămas fără mamă și cu tatăl încarcerat, urmările cazului care a zdruncinat din temelii autoritățile din România au apăsat  greu pe umerii tânărului. Conform avocatei familiei Elodiei, Crina Radu, Patrick a înaintat autorităților o cerere de schimbare a numelui, dar cu ajutorul surorii lui tatălui său. Ea este acum în acte tutorele minorului. Potrivit Crinei Radu, Patrick a preluat numele de familie al tutorelui, adică din Cioacă în Ene.

Avocata susține că acest lucru nu este benefic pentru tânărul Patrick, deoarece el nu poate moșteni în acest caz bunurile lăsate de mama sa. Însă, potrivit informațiilor oferite de Crina Radu, tânărul Patrick ar moșteni aproximativ 150.000 de euro de la tatăl sau Cristian Cioaca. Acesta fiind suma care a fost stabilită de instanțele judecătorești din Romania, la condamnarea lui Cioacă pentru uciderea soției sale.

Câți bani primește fiul lui Cristian Cioacă
Câți bani primește fiul lui Cristian Cioacă chiar dacă și-a schimbat numele

Deși, tatăl său i-a ucis mama și nu a recunoscut fapta, Patrick își vizitează în mod regulat tatăl. El este însoțit la vizite de către mătușa sa Ana Maria, sora lui Cristian Cioaca. Tot Cristina Radu este de părere că nu este în regulă ca tânărul să își viziteze tatăl, În special din cauza faptului că acesta i-ar fi spus în urmă cu câțiva ani că mama sa ar fi plecat de acasă. Trupul fostei avocate nu a fost găsit, iar Cioacă nu și-a recunoscut niciodată vinovăția însă nu a fost suficient pentru a fi iertat de judecători.

Urmăriți Playtech.ro și pe