De ce vrea să fugă Andreea Antonescu în America. Motivul incredibil: ‘Nu mai suport’ (exclusiv)

De ce vrea să fugă Andreea Antonescu în America. Motivul incredibil: ‘Nu mai suport’ (exclusiv)
De ce vrea sa plece Andreea Antonescu in America

Andreea Antonescu vrea să plece în America. Acolo se află și soțul ei, Traian Spak, cu care este în divorț. Andreea Antonescu are în plan să petreacă sărbătorile acolo, alături de fiica ei și de încă soțul ei. Însă plecarea ei depinde dacă se materializează sau nu concertele de Revelion, potrivit spuselor ei, iar motivul real din spatele dorinței de a pleca peste Ocean este incredibil.

Andreea Antonescu vrea în America

Andreea Antonescu a mărturisit că își dorește să plece în America, în perioada sărbătorilor de iarnă, întrucât nu este obișnuită cu iernile din România și nici nu acceptă ideea de a-și înnoi garderoba și cu haine groase. Însă momentan nu își poate lua bilete de avion până nu va afla cu certitudine dacă va cânta sau nu în ultima noapte a anului.

„Totul depinde dacă se materializează sau nu concertele de Revelion. Toți suntem în stand by, ar urma să cânt în zona Brașovului. Îmi doresc să ajung în Statele Unite, mai ales că în vară nu m-am mai putut duce. Depinde de programul de Revelion. Dacă nu avem concerte, plec înainte, dacă avem plec după aia. Sienna oricum va merge cu mama.

Mă depășește situația. Nu-mi dau seama ce e mai bine, să rămân aici pentru concerte sau să plec acolo… Dar le aranjează universul. Restricțiile ne încurcă și nouă programul, dar nu avem ce face. Am mai avut concerte singură, dar private”, a declarat artista pentru impact.ro.

Nu vrea să-și cumpere haine groase

Artista a spus că în garderoba sa nu se găsesc haine groase, de iarnă, iar asta pentru că de fiecare dată, în acest sezon, era plecată din țară. În plus, nu îi place frigul și mereu în această perioadă a fost plecată.

„Nu-mi place frigul, nu am haine groase pentru perioada asta pentru că am fost mai mult plecată. Am ajuns la munte și râdeau prietenii de mine că nu am geacă groasă. Nu sunt obișnuită cu iernile de aici, dar nici nu-mi place. Aș putea să-mi iau haine groase, dar parcă nu aș putea să mă acomodez cu ideea, nu vreau să mă supun vremii.

Nu suport, am vreo două-trei paltoane, e maximum ce pot pune pe mine. În rest numai gecuțe din piele… Am vreo zece fulare, dar nu folosesc niciodată niciunul.”, a mai spus Andreea Antonescu, care a mărturisit și că nu gătește.

„Nu gătesc, în general, face mama. O ajut cât pot, dacă sunt nevoită, o fac pentru Sienna. Sunt plecată de dimineața până seara, ar fi culmea să mă apuc să fac ciorbă la miezul nopții. Mă trezesc la 08.00 dimineața mereu și ajung acasă la ora 22.00. Am tot felul de înâlniri, contracte, filmări”, a adăugat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI