Boala de care a suferit Andreea Antonescu. Dezvăluirile emoționante ale vedetei

Boala de care a suferit Andreea Antonescu. Dezvăluirile emoționante ale vedetei
Andreea Antonescu s-a confruntat cu un diagnostic crunt

Andreea Antonescu a suferit enorm în copilărie. Vedeta a dus o luptă grea cu o boală cruntă, așa că a fost nevoită să stea în spital mai mult timp. Medicii nu i-au dat deloc șanse de supraviețuire. Artista a făcut dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre boala care a măcinat-o mult timp

Andreea Antonescu este mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu prin ce dramă a trecut. Aceasta a fost la un pas de moarte după ce a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Vedeta a fost internată în spital când se afla o vârstă fragedă pentru a reuși să lupte cu boala.

„Când am fost micuță am fost foarte bolnavă, am suferit de un sindrom nefrotic mixt, e pentru prima oară când eu dezbat acest subiect.

A fost o infecție la ambii rinichi, am fost internată în Fundeni la vârsta de 2 ani, am fost internată timp de 6 luni de zile, am prins acolo două Crăciunuri.

Șansele ca eu să trăiesc eu minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să încerce să mai facă un copil pentru a nu o pierde și pe mama, pentru că ea mă iubea destul de tare.”, a spus Andreea Antonescu în emisiunea ‘În oglindă’.

„Nu mi-au dat nici în altă țară șanse de supraviețuire”

De asemenea, la un moment dat, medicii au decis ca Andreea Antonescu să fie transferată în Belgia, chiar dacă nu îi dădeau vreo șansă de a trăi. Aceasta a făcut o lungă perioadă citostatice și a reușit să scape de problemele de sănătate. Vedeta a trecut prin clipe de cumpănă în copilărie.

„Șansele mele de a supraviețuire erau minime, aveam acte făcute pentru a pleca în Belgia la tratamente, dar cu toate astea medicii de la Fundeni nu mi-au dat nici în altă țară șanse de supraviețuire (…) Făceam citostatice…”, a adăugat cântăreața.

Cum a reușit Andreea Antonescu să țină boala sub control

Vedeta a fost nevoită să facă anumite schimbări în viața ei pentru a se asigura că problemele de sănătate nu o să îi dea mari bătăi de cap. Andreea Antonescu s-a protejat foarte mulți ani, nu a mâncat sărat și nu s-a expus la soare.

„A trebuit să țin boala sub control. M-am protejat extrem de mulți ani. Nu am mâncat sărat, nu am stat la plajă și nici în apă, ci mereu sub umbrelă, dacă era soare. Uneori, beau și câte zece litri de apă pe zi.”, ne declara, în exclusivitate, Andreea Antonescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI