Andreea Bălan și Andreea Antonescu, urmărite de coincidențe bizare: ”Am amuțit! Până și etajul și numărul apartamentului erau aceleași!” EXCLUSIV

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, urmărite de coincidențe bizare: ”Am amuțit! Până și etajul și numărul apartamentului erau aceleași!” EXCLUSIV
Câte coincidențe pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu! ”Locuiau la același apartament și la același etaj”

Se spune că unele persoane sunt predestinate să se întâlnească, în această viață. Săndel Bălan, fostul impresar al trupei Andre, este ferm convins că Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt cel mai bun exemplu. Azi, de Sf. Andrei ambele soliste își serbează onomastica. Săndel Bălan ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre concertele de odinioară ale fetelor. A vorbit și despre onorariul lor uriaș, la acea vreme. Dar ne-a povestit și despre lungul șir al coincidențelor, de parcă viața lor ar fi trasă la indigo.

Cât câștigau ”Andrelele”, de Sf Andrei, la un concert

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, solistele trupei Andre, își serbează azi ziua numelui, acasă, alături de cei dragi. Dar, dacă e să dăm timpul înapoi, și să ne amintim de perioada lor de glorie, în această formulă, de Sf. Andrei ele erau tot pe scenă. Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, ne-a povestit despre acele vremuri, în care fanii le idolatrizau:

”Le-am sunat azi, le-am felicitat de ziua lor de nume. În sfârșit, de Sf. Andrei, sunt și ele acasă, alături de fiicele lor. În urmă cu peste 20 de ani, le prindea această zi tot pe scenă. Erau solicitate de primarii orașelor. Câștigau pe atunci foarte bine, luau cam 1.000 de dolari.

Dar, tot le serbam eu și Gheorghe Antonescu, tatăl Andreei Antonescu. Noi le eram și mamă și tată, în turnee. Le duceam la o terasă, își comandau ce voiau, le luam cadouri. Iar fanii le aduceau jucării din pluș, aveau casa plină de jucării”.

Câte coincidențe pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu! ”Locuiau la același apartament și la același etaj”

Săndel Bălan este ferm convins că Andreea Antonescu și fiica lui, Andreea Bălan, au fost predestinate să se întâlnească, să cunoască împreună celebritatea:

”Între ele sunt foarte multe coincidențe. Pe ambele le cheamă și Andreea, dar și Georgiana, s-au serbat mereu împreună. Și, surpriză, am rămas mut când am aflat că, deși locuiam în orașe diferite. Noi, în Ploiești, iar Andreea Antonescu, în Galați.

Aveam același număr de apartament și de etaj. Etaj 1, apartament nr. 5. În plus, eu sunt născut la Galați, oraș în care este născută Andreea Antonescu, fiica mea își petrecea vacanțele la bunica de acolo”, ne-a mai declarat Săndel Bălan, pentru impact.ro.

Dar, seria coincidențelor continuă. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fete, niciuna n-a avut noroc în dragoste, fiind în proces de divorț, și dețin câte un apartament în același complex rezidențial din Colentina. Cele două artiste s-au și înrudit, între timp, Andreea Bălan fiind nașa de botez a fiicei Andreei Antonescu.

Săndel Bălan a fost coleg de Armată cu tatăl Andreei Antonescu: ”Cântam împreună la chitară”

Într-un alt interviu pentru impact.ro, Săndel Bălan ne povestea la superlativ despre prietenia cu Gheorghe Antonescu:

”Eu și Gheorghe am fost prieteni buni, ne-am cunoscut în Armată. Am făcut doar 9 luni, eram studenți. Ne-a legat pasiunea pentru muzică, cântam la chitară. Ne-am reîntâlnit, fiecare cu fiica lui, la emisiunile ”Ba da, ba nu” și ”Feriți-vă de măgăruș!”, unde le promovam.

Așa ne-am gândit să înființăm trupa Andre. Gheorghe Antonescu a murit acum 20 de ani, din cauza oboselii, la doar 41 de ani. Avea și serviciu, se ocupa și de trupa Andre, era mereu pe drumuri, conducea noaptea mașina. Inima lui nu a mai rezistat, a suferit un infarct”., a mai povestit Săndel Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI