21 apr. 2021 | 15:51

De ce a bătut-o Marian Drăgulescu pe fosta soție. Adevărul s-a aflat acum

Monden
De ce a bătut-o Marian Drăgulescu pe fosta soție. Adevărul s-a aflat acum

Marian Drăgulescu este cunoscut datorită performanțelor sale în gimnastică românească, însă și din cauza scandalului în care a fost implicat cu fosta lui soție.

De ce a bătut-o Marian Drăgulescu pe fosta soție

Gimnastul a fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, care a fost victima violenței domestice. Sportivul și-a bătut soția, iar ea a apărut, la acel moment, plină de vânătăi în public.

Căsnicia lor a fost marcată de multe scandaluri, deși a ținut foarte puțin, iar violența nu a lipsit din această poveste de dragoste.

Invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Marian Drăgulescu a fost pus în fața momentului adevărului. De ce a bătut-o pe Larisa Drăgulescu?

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul din celălalt. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie. Cât de mică e, atât de…

Eu sunt un tip care evită până în ultimul moment orice tip de conflict. Nu îmi plac conflictele, sunt o persoană destul de calmă, când sunt agitat prefer să rămân singur și să mă liniștesc. E un episod din viața mea de care nu sunt…Cum spuneam, au fost foarte multe altercații în care sărea”, a explicat sportivul.

Marian Drăgulescu a mai lovit și alte femei?

Deși a încercat să își motiveze comportamentul violent, spunând că fosta lui soție era cea care de multe ori iniția altercațiile fizice, gimnastul spune că au fost multe dăți în care nu a ripostat.

El a mai spus că regretă faptul că și-a pierdut cumpătul și nu s-a putut controla în unele momente. El a mai spus că nu a mai dat în nicio femeie de atunci.

„De multe ori nu am ripostat, dar au fost și situații în care am ripostat și din punctul acesta de vedere îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli, am învățat că trebuie să nu mă mai pun niciodată în acele situații în care să nu mă mai pot controla și de-a lungul timpului nu am mai avut.”, a continuat el. 

El a fost întrebat dacă a mai dat și în alte femei. „Nu, niciodată, a fost singurul caz și singura relație care a fost de așa natură, cu altercații, scandaluri și certuri”, a mai explicat el.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro