De ce a bătut-o Marian Drăgulescu pe fosta soție. Adevărul s-a aflat acum

Marian Drăgulescu este cunoscut datorită performanțelor sale în gimnastică românească, însă și din cauza scandalului în care a fost implicat cu fosta lui soție.

De ce a bătut-o Marian Drăgulescu pe fosta soție

Gimnastul a fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, care a fost victima violenței domestice. Sportivul și-a bătut soția, iar ea a apărut, la acel moment, plină de vânătăi în public.

Căsnicia lor a fost marcată de multe scandaluri, deși a ținut foarte puțin, iar violența nu a lipsit din această poveste de dragoste.

Invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Marian Drăgulescu a fost pus în fața momentului adevărului. De ce a bătut-o pe Larisa Drăgulescu?

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul din celălalt. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie. Cât de mică e, atât de…

Eu sunt un tip care evită până în ultimul moment orice tip de conflict. Nu îmi plac conflictele, sunt o persoană destul de calmă, când sunt agitat prefer să rămân singur și să mă liniștesc. E un episod din viața mea de care nu sunt…Cum spuneam, au fost foarte multe altercații în care sărea”, a explicat sportivul.

Marian Drăgulescu a mai lovit și alte femei?

Deși a încercat să își motiveze comportamentul violent, spunând că fosta lui soție era cea care de multe ori iniția altercațiile fizice, gimnastul spune că au fost multe dăți în care nu a ripostat.

El a mai spus că regretă faptul că și-a pierdut cumpătul și nu s-a putut controla în unele momente. El a mai spus că nu a mai dat în nicio femeie de atunci.

„De multe ori nu am ripostat, dar au fost și situații în care am ripostat și din punctul acesta de vedere îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli, am învățat că trebuie să nu mă mai pun niciodată în acele situații în care să nu mă mai pot controla și de-a lungul timpului nu am mai avut.”, a continuat el. 

El a fost întrebat dacă a mai dat și în alte femei. „Nu, niciodată, a fost singurul caz și singura relație care a fost de așa natură, cu altercații, scandaluri și certuri”, a mai explicat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI