Marian Drăgulescu, bătut de fosta soție? Dezvăluiri șocante despre Larisa: ”Un episod de care nu sunt mândru”

Marian Drăgulescu, bătut de fosta soție? Dezvăluiri șocante despre Larisa: ”Un episod de care nu sunt mândru”
Marian Drăgulescu a fost bătut de Larisa, fosta soție?

Marian Drăgulescu este cel mai medaliat sportiv din toate timpurile. Deși cu un succes incontestabil în gimastigă, învers proporțional a stat situația când a fost vorba despre dragoste. După ce s-a despărțit cu scandal de fosta soție, Larisa Drăgulescu, conflictele lor ținând la acea vreme prima pagină a ziarelor, gimnastul și-a spus varianta de adevăr, după toate cele vehiculate. În intimitatea lor a fost și agresiune, a recunoscut sportivul. La ea ar fi recurs amândoi.

Marian Drăgulescu a mărturistit că el și fosta soție, Larisa, s-au bătut parte în parte

Gimnastul de aur al României va fi invitat în această seară la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. El va răspunde unui tir de întrebări incomode, ce vor atinge atât subiecte din latura profesională, cât și din cea personală. Una dintre ele: „De ce ai bătut-o pe Larisa, fosta soție?”

În promo-ul show-ului, acesta a mărturisit că amândoi săreau la bătaie: „A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”.

Detalii despre agresiunea din 2019 

Presa a scris fără încetare în 2019 despre agresiunile din fosta familie Drăgulescu, după ce gimnastul și-a snopit din nou în bătaie fosta soție, pe Larisa Drăgulescu, de această dată sub ochii copiilor lor. Acesta a mai avut episoade de violență în 2018 și 2013.

„Stabilisem să ne vedem acolo, ca să-mi iau copiii. Urma să plec la Reşiţa, cu trenul. Când ne-am întâlnit faţă în faţă, Marian şi soacră- mea au tăbărât pe mine. Vasilica m-a lovit cu portiera, mi-a cărat palme peste tot şi m-a tras de păr.

Apoi, Marian a venit şi el şi amândoi m-au bătut. M-au făcut c***ă şi mi-au spus să nu mai zic nimic la presă. La doi paşi de noi era Corina Mihai, noua iubită a lui Marian, care se uita ca la spectacol, cum iau omorul. Cum mă prinde, cum mă bate!”, declara femeia în 2018.

Sportivul și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în anul 2005, dar a revenit asupra decizie participân la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Asutralia), unde a reușit să câștigge medalia de aur la sărituri. În anul 2010 Federația Română de Gimnastică a hotărât să nu-l includă pe lista participanților la Jocurile Olimpice de la Londra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI