Daniel Pavel s-a sacrificat pentru concurenții de la Survivor România. Ce făcea pentru ei

Daniel Pavel s-a sacrificat pentru concurenții de la Survivor România. Ce făcea pentru ei
Daniel Pavel s-a sacrificat pentru concurentii de la Survivor Romania

Competiția Survivor România s-a terminat sâmbătă, 10 iulie, atunci când Zanni a câștigat marele premiu al concursului care s-a desfășurat în Republica Dominicană. Cum i-a ajutat Daniel Pavel pe concurenții de la Faimoși și Războinici în ultimele șase luni.

Daniel Pavel s-a sacrificat pentru concurenții de la Survivor România

În luna ianuarie 2021, peste 40 de concurenți au intrat în cursa pentru supraviețuire și după jumătate de an în care au îndurat foame, extenuare fizică, frig, caniculă, trasee, probe solicitante și conflicte dificile, doar doi au demonstrat pot ajunge în marea finală.

Andrei Dascălu a ajuns pe propriile-i merite sportive, reușind să ia colanul de imunitate, dar Zanni a cumulat mai multe voturi din partea publicului, astfel a fost ales câștigătorul competiției din jungla dominicană.

Daniel Pavel a fost alături de Războinici și Faimoși de-a lungul celor șase luni de competiție, antrenându-se cot la cot cu ei pe trasee. De asemenea, vedeta a mărturisit ce sacrificiu a făcut pentru concurenți: Daniel Pavel prefera să nu mănânce nici el

Prezentatorul TV este ofițer de marină de profesie, lucru care l-a ajutat foarte mult în antrenamentele de pe insulă. Ajuns înapoi în țară, „domnul Dan”, așa cum a fost alintat de către concurenții de la Survivor România, a povestit cum a fost experiența concursului de la Kanal D pentru el.

„Este o călătorie chiar inițiatică, șase luni, dar de un an și patru luni de zile n-am mai fost în țară, locuiesc la Viena și atunci m-am întors cu o mie de emoții. Am surpraviețuit și eu cu ei într-adevăr, de multe ori încercam când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu, adică, încercam să fiu într-un sincron cu ei. Sigur, eu am avut beneficiul comunicării, e foarte important să comunici cu cei dragi, să te validezi, ei nu au avut asta.

Care a fost cel mai emoționant moment de la Survivor România

Daniel Pavel a povestit că, pentru el, cel mai emoționant moment de la Survivor a fost cel din ultima ediție de sâmbătă, 10 iulie, în care Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Zanni au avut parte de o surpriză din partea foștilor lor colegi de echipe, care au venit cu avionul din România special pentru a-și susține favoriții în marea finală de la Survivor România.

Cel mai frumos de care pot să-mi aduc aminte acum că e foarte proaspăt, este momentul în care erau absolut căzuți la pământ toți trei, eram în faza finală, Marius, Andrei, Zanni, și au venit foștii concurenți.

Momentul în care foștii concurenți li s-au alăturat, foștii concurenți care și ei aveau emoții, ăla a fost fabulos. Ne-am luat în brațe, am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm, că suntem cu spatele, ala a fost într-adevar, acum trei zile, fabulos”, a declarat Daniel Pavel despre Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI