Ce a mâncat Zanni cum s-a întors în România. Antonia l-a filmat cum ”devora” castronul

Ce a mâncat Zanni cum s-a întors în România. Antonia l-a filmat cum ”devora” castronul
Ce a mancat Zanni cum s-a intors in Romania. Antonia l-a filmat

Survivor România sezonul 2 s-a încheiat sâmbătă, 10 iulie, iar Zanni a fost cel care a ridicat trofeul mult râvnit al competiției. Faimosul a luptat din greu timp de șase luni de zile și a îndurat foamea, extenuarea fizică, traseele solicitante, conflicte intense cu ai săi colegi de echipă și cu Războinicii, frigul din jungla dominicană și condițiile extreme de supraviețuire pentru a câștiga marele premiu de 250.000 de lei de la Survivor. Ce a mâncat Zanni după ce a ajuns acasă.

Ce a mâncat Zanni cum s-a întors în România

Întors înapoi în țară, Zanni a fost primit cu brațele deschise de zeci de fani la aeroportul Henri Coandă din Capitală. Câștigătorul de la Survivor România a fost întâmpinat de Alex Velea, Antonia și toți prietenii lui cei mai buni de la Golden Boy Society. Trapperul s-a dus acasă la mentorul său și iubita lui, acolo unde frumoasa artistă l-a filmat mâncând cereale.

Așa cum bine știm, în cadrul competiției din Republica Dominicană, concurenții au îndurat foamea, iar singurele provizii pe care le primeau, la începutul săptămânii, erau porții de orez, făină sau cartofi cu ajutorul cărora Războinicii și Faimoșii găteau pentru întreaga săptămână. De asemenea, concurenții reușeau să deguste preparatele cu care erau obișnuiți acasă atunci când câștigau anumite recompense.

Antonia: Mă întreabă toată lumea ce faci. Zanni mănâncă cereale.

Zanni: Mănânc cele mai șmechere cereale. N-ai văzut așa ceva. Sunt un premiu, ca cel de la Survivor.

Antonia: Și telefonul tău unde e?

Zanni: Telefonul meu e aici. Am încercat să citesc toate mesajele și să le răspund oamenilor, dar prefer să le răspund printr-un vlog.

Antonia: Abia ai venit. Hai, ușor, ușor. Poftă bună!

Zanni a câștigat Survivor România 2021

După o jumătate de an în care a făcut tot posibilul de a-și depăși limitele, Zanni a demonstrat că este un adevărat supraviețuitor, câștigând marele premiu al sezonului 2 Survivor România. Ce va face Zanni cu banii primiți:

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine. Cel mai important e să fii tu. Nu va mai trebui să minți niciodată în viață. Frica a fost că poate lumea nu va empatiza cu mine, adevărul din gura mea este mai greu de digerat pentru că nu îl spun drăguț. Situația stătea că aveam nervi, ne ciondăneam

A fost care pe care. Mulți vorbeau ca în basme, despre dragoste… Erau consiliile și ne vedeau oamenii de acasă, veneau cu citate din poezii. Când nu ne vedea nimeni se certau, se înjurau, își furau mâncarea. Eu mă uitam la ei și spuneam ‘Băi, câți perverși, câți libidinoși…’. Mi-am spus părerea, dar de acum încolo vreau să vorbesc numai despre partea frumoasă. A fost foarte greu aici, dar a meritat”, a declarat Zanni, potrivit celor de la Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI