Zanni și-a mărit tariful după Survivor România. Câți bani a câștigat în total, în Dominicană EXCLUSIV

Zanni și-a mărit tariful după Survivor România. Câți bani a câștigat în total, în Dominicană EXCLUSIV
Zanni va cere preț dublu pentru un concert

Zanni și-a mărit tariful după Survivor România! Alex Velea și Antonia au ajutat adesea tinerii soliști, aflați la început de drum, ba chiar le-au oferit gratuit cazare și masă. Mai mult, au fost părinți cu normă întreagă pentru Mario Fresh, Lino Golden și Zanni, câștigătorul concursului Survivor România 2021 (Kanal D). La debutul lor, Alex Velea dădea din coate ca să le facă intrări la concerte pentru câteva sute de euro. Iată că acum tarifele celor trei artiști aflați în topurile muzicale au crescut precum cozonacul. ”Fără 2.500 de euro, pentru un concert, nu se mai dau jos din pat!”, ne-au spus apropiații lor, pentru Impact.ro.

Zanni și-a mărit tariful după Survivor România 2021

Alex Velea a avut fler la soliști, astfel că toți cei care i-au bătut la ușă pentru ajutor se află acum în topurile muzicale.

”Mario Fresh și Lino Golden nu se mai dau jos din pat fără 2.500 de euro. Ei se află în topurile muzicale, le-au crescut pretențiile. Iar Zanni cu siguranță îi va depăși pe Mario și pe Lino, după ce a câștigat marele concurs de supraviețuire Survivor România, filmat de Kanal D în Republica Dominicană”, ne-au mai precizat apropiații lor, pentru Impact.ro.

Lino Golden, mai ”ieftin” cu 500 de euro decât Mario Fresh

Mario Fresh câștigă mulți bani, este bine cotat pe piața muzicală.

”Este foarte dorit la spectacole, puștoaicele sunt înnebunite după el, are voce bună și este șarmant. El are tarife diferite – la baluri și cluburi ia 2.500 de euro, la spectacolele în aer liber ia 3.000 de euro, la evenimentele private cere 3.300 de euro, în străinătate-3.500 de euro. Pentru spectacolele din provincie, vrea 3 camere la un hotel de minimum 3 stele, pentru cei 4 artiști din trupa lui”, ne-au mai precizat aceleași surse.

Dar și Lino Golden vine puternic din urmă:

”El cere pentru un concert de 45 de minute, susținut la baluri sau la cluburi, suma de 2.000 de euro, iar la cele în aer liber, suma de 2.500 de euro. La recitalurile private vrea 2.500 de euro, plus două camere duble la un hotel de minimum 3 stele, pentru 4 persoane”, ne-a dezvăluit un impresar de top.

Zanni, mai bogat cu 70.000 de euro după ce a câștigat ”Survivor”

Solistul Zanni se află în centrul atenției după ce a dat lovitura la Survivor România. După 6 luni de chin în Republica Dominicană, a revenit acasă mai bogat cu peste 70.000 de euro. 50.000 de euro reprezintă marele premiu (din care va plăti taxe de 5.000 de euro), iar diferența este salariul pentru participare:

”După această performanță, sunt șanse ca, o perioadă, să ceară pentru un concert și peste 3.000 de euro, adică să i se dubleze suma inițială”, ne-a mai precizat, pentru Impact.ro, același impresar.

Dar aceștia nu sunt toți banii lui Zanni. Pentru fiecare săptămână de stat la Survivor, Faimosul a primit suma de 1.000 de euro. A stat 26 de săptămâni, deci încă 26.000 de euro, pe lângă cei 45.000 de euro. Are, în continuare, parte de susținerea mentorului său, Alex Velea, care a menționat că îl va găzdui pe Zanni în vilă până ce va avea propriul apartament.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a declarat Zanni care a ținut să le mulțumească oamenilor de acasă pentru susținere.

Zanni a crescut la orfelinat: ”Era ca o pușcărie”

Zanni sau Edmond Zannidache (23 de ani), pe numele lui din buletin, a crescut în centrele de plasament după ce a fost abandonat de părinți. Solistul a vorbit despre teribila experiență din orfelinat:

„Era ca o pușcărie. Când am ieșit, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi.

Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo 2 ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac”. Până să devină artist, Zanni a lucrat ca frizer și ca artist tatuator, având pe trup peste 100 de desene.

Alex Velea, în război cu Mario Fresh și cu Lino Golden

Alex Velea avea să trăiască o mare dezamăgire după ce Mario Fresh și Lino Golden, cărora ani de zile le-a fost precum un tată, s-au întors brusc împotriva lui.

”Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc. Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate, pe viitor, o să mai auziți materiale cu el”, a mărturisit Mario Fresh.

Iar Lino Golden a adăugat:

”Mulțumesc din suflet că Alex și Antonia m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte”.

Alex Velea le-a dat însă o replică acidă, pe Instagram:

“Nu vă mai recunosc, noi nu v-am crescut și educat așa. Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”. Lino Golden și Mario Fresh au părăsit casa de producție a lui Alex Velea, Golden Boys Society, pentru a fi pe cont propriu.